Kids

10x de tofste kinderjassen voor jongens en meisjes

  • By
  • 31 oktober 2018

We hebben het lang kunnen uitstellen en ontkennen, maar die mooie zomer is nu toch ècht voorbij. Waar we een week geleden nog best met een bloot enkeltje konden lopen, vriezen nu je tengels er af. Gevoelsmatig lijkt het alsof we de herfst overslaan en direct de winter verwelkomen, maar klagen mogen we niet. Het is nu ook wel tijd voor warme truien, lekkere laarzen èn de tofste kinderjassen.  En om jullie helemaal in de stemming te brengen, heb ik voor jullie de leukste kinderjassen voor zowel jongens als meisjes, bij Kixx online,voor je op een rij gezet. 

Naast dat jassen er een beetje knap uit moeten zien, is het vooral belangrijk dat ze warm en comfortabel zitten. Iets waar kinderen natuurlijk helemaal niet naar kijken. Het moet vooral heel hip zijn. Ik weet er alles van. Onze oudste meiden hebben nu een leeftijd bereikt dat ze een eigen stijl (en vooral mening) hebben en daarom betrek ik ze bij het uitzoeken van hun kleding. Maar wel tot op een zekere hoogte. Tip: Ik selecteer eerst mijn favorieten en daar mogen zij dan weer uitkiezen. Zij blij, ik blij!

Girls

Printjes, metallic èn fluffy jassen zijn het helemaal deze winter. Het is dat ze geen 5 jassen  nodig hebben, anders had ik het wel geweten!

Van links naar rechts: Retour €87,99, Sometime soon €90,00, Soft Gallery €90,75, Finger in the nose €172,50, Tommy Hilfiger €149,25. Let op: al deze prijzen zijn incl. kortingen die momenteel van toepassing zijn!

Boys

Ik vind het heerlijk dat wij een tomboy in ons midden hebben want die moet namelijk niks weten van de meiden jassen. Hoe stoerder hoe beter, en ik kan haar geen ongelijk geven, want hoe gaaf, stoer èn warm zijn deze jassen?

Van links naar rechts: Tommy Hilfiger €141,75, Scotch & Soda €127,96, Scotch & Soda €104,96, Sometime soon €112,00, Ammehoela €84,99. Let op: al deze prijzen zijn incl. kortingen die momenteel van toepassing zijn!

En welke de meiden hebben uitgekozen? Allebei stoer, tikkeltje gewaagd maar bovenal super warm!

No Comments Found

Leave a Reply