Kids

3x het leukste badkamer speelgoed (0-8 jaar)

  • By
  • 7 april 2019

Wij hebben van die kinderen die nooit onder de douche willen, maar als ze er eenmaal onder staan, er niet uit te rammen zijn. Nu speelt de oudste niet meer onder de douche, maar Dyem en Maez voeren hele toneelstukken uit. Popje hier, bakje daar, met als gevolg dat de hele bende in de douche blijft liggen en gaat meuren. Ja, nat spul gaat meuren én schimmelen als je het niet direct schoonmaakt en afdroogt. Gedoe.

Inmiddels hebben wel al een stuk of 80 Barbies de prullenbak ingegooid, samen met wat plastic bakjes en andere troepjes. Maar om nu niet compleet een loeder moeder te zijn, heb ik vervanging geregeld. Spul wat het wel lekker doet op water en weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

Jungle diertjes

Deze heb ik op de kop getikt bij webshop Lou&Blue en zat in de zak van Sinterklaas. Deze felgekleure jungle dieren van het merk Djeco zijn gemaakt van kunsstof, voelen prettig aan en kunnen zo mee in bad/douche! Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De set bestaat uit 7 verschillende dieren: leeuw, giraffe, kaketoe, tijger, aap, panter en een krokodil. Elk diertje heeft een andere felle kleur en kunnen makkelijk bewaard worden in de plastic koker. Na het spelen spoelen we ze alleen even af en that’s it! De diertjes zijn €10,95 en shop je hier.

Flexi Toy Cups

Deze speelgoed bekers kreeg ik een keer mee tijdens een event en daar zijn beide meiden tot op de dag van vandaag erg blij mee. Simpel does the trick! Ze zien er namelijk niet heel spannend uit, maar de bekers zijn zacht en handzaam. Je kunt er mee sproeien, gieten en stapelen. De Stokke Flexi Bath toys zijn innovatieve badspeeltjes om te spelen en te leren. Ze stimuleren de allerkleintjes onder ons de motorische ontwikkeling en tastzin. Geschikt vanaf 4 maanden. Ook dit speelgoed heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Afspoelen, in elkaar stapelen en klaar. Ook mega handig om mee te nemen op vakantie! De bekerset kost €15,00 en shop je hier.

Rattle bal

Toen ik hoogzwanger was werd ik uitgenodigd op een event bij de negen maanden beurs en kreeg toen een bizar grote goodiebag mee. In die goodiebag zat deze ‘rattle bal’ van Oball. Zo op het eerste gezicht lijkt het speelgoed voor je huisdier, maar omdat het van flexibel kunststof is gemaakt vind ik het dus ideaal voor onder de douche/in bad! De bal is helemaal afgestemd op de kleine vingertjes van je kindje. Je kunt ermee gooien, erop gaan zitten én hem dicht tegen je aandrukken. De bal blijft hoe dan ook rond. Dankzij de vrolijke en felle kleurtjes is het natuurlijk hartstikke interessant. Na veel googelen heb ik hem gevonden! De bal kost €6,99 en shop je hier.

Dit artikel is ontstaan uit moeke gevoel en heeft niks te maken met een samenwerking. Gewoon het delen van tips en ervaring. Hopelijk hebben jullie er wat aan!

 

No Comments Found

Leave a Reply