What's Hot

5x de leukste sieraden adresjes

  • By
  • 13 oktober 2018

Dat ik niet vies ben van sieraden is algemeen bekend. Bij voorkeur goud. Ik heb een hoop, maar niet te bont. Minimalistisch kan je het enigsinds noemen. Als in, geen hele grote en opvallende stukken. Wel stukken met een betekenis. Ik krijg heel vaak de vraag waar ik mijn sieraden vandaan haal en daarom heb ik de leukste sieraden adresjes voor je op een rij gezet!

Ik schreef al eens eerder een artikel over mijn sieraden waar ik specifieker op mijn eigen persoonlijke sieraden in ga. Maar goed het gaat nu even niet over mij, maar over adresjes voor jullie! Let op, je kunt hier vooral terrecht voor minimalistische stukken. Doe er je voordeel mee!

By1oak

Al jaren mijn favoriet wat betreft oorbellen. Het leuke is, is dat je alle oorbellen per stuk kunt kopen en lekker kunt mixen en matchen. Ik heb bijvoorbeeld vier verschillende in, omdat ik bij elke nieuwe collectie die ze uitbrengen, niet kan kiezen. Je kunt er ook terecht voor mooie ringen, armbandjes en kettingen. Ze hebben zowel ‘925 sterling silver’ als ‘925 sterling silver 14k gold plated’ goud, en sinds kort een selectie ‘14k solid gold’. Voor ieders budget wat wils.

Shoppen doe je hier

Bandhu

Als je van minimalistisch houdt, dan ben je hier bij het juiste adres. Eenvoud does the trick, en dat gaat hier zeker op. Ik ben dol op hun armbanden, en heb sinds kort de ketting met de gepersonaliseerde muntjes. Ook leuk om cadeau te doen want de prijsjes zijn heel fijn. De sieraden zijn er in ‘stainless steel’ en ‘stainless steel 14K gold plated. De sieraden worden handgemaakt en de kwaliteit is (en blijft) mooi. En als je er toch bent, neem ook even een kijkje bij de tassen, zal je geen spijt van krijgen.

Shoppen doe je hier

Just Franky 

Gepersonaliseerde sieraden zijn mijn ding. Jaren geleden heb ik mijzelf een ‘bar necklace’ cadeau gedaan met een tekst er opgeschreven door mijn man. Heel bijzonder! Een tijdje terug heb ik daar de initialen aan toegevoegd van de meisjes. Ze hebben een grote collectie aan sieraden welke allemaal worden vervaardigd met 14 karaat puur goud. Het artikel wordt met de hand gemaakt door diverse hoog opgeleide goudsmeden met jaren ervaring. De prijzen liggen hierdoor wel hoger, maar dan heb je ook wel iets bijzonders voor het leven.

Shoppen doe je hier

Overload Studio’s 

Minimalistisch maar toch ook ‘edgy’. Hier kun je 100% terecht voor unieke stukken. De sieraden variëren van ‘925 Sterling silver (14k gold plated)’ tot aan 14k solid gold. Dit geldt tevens voor de prijzen. Bij mij staat er nog een pink ring hoog op het lijstje!

Shoppen doe je hier

Violet Hamden 

Vooral bekend door haar horloges, maar het leuke is dat zij ook hele mooie en fijne sieraden collectie hebben die je eindeloos kunt combineren. Je kunt kiezen uit ‘925 Sterling zilver’ (rosè of gold plated). Niet geheel onbelangrijk, de prijzen zijn ook zeer betaalbaar!

Shoppen doe je hier

No Comments Found

Leave a Reply