What's Hot

5x Vaderdag cadeau tips

 • By
 • 14 juni 2018

Wij moeders zijn net aan de beurt geweest en nu zijn die mannen alweer aan de beurt. Ik vind persoonlijk dat die mannen al genoeg cadeautjes in hun leven krijgen. Ik bedoel, wij zelf en de kids zijn al een cadeautje ansich, nog niet te spreken over het niet uit bed komen in de nacht, het baren wat zij nooit zullen mee maken, en de rode onderbroeken die al helemaal een ver van hun bed show zijn. Dus wat mij betreft is vaderdag een beetje overrated, maar vooruit, omdat wij moeders ook best coulant kunnen zijn gunnen wij hun deze extra dag ook. Geen flauw idee wat we in de handen van onze kids moeten ‘douwen’ voor papa? Lees dan gauw even mee, ik help je!

Leesvoer

Het kan nooit kwaad om je man een handje te helpen of wat subtiele hints te geven met betrekking tot het opvoeden. Dit boek is de musthave voor mannen die zich succesvol en relaxed door de opvoeding van het nageslacht heen willen slaan. Een complete gids voor kinderonderhoud en kroostsurvival. En natuurlijk partnermanagement. En vrouwen, dit boek staat ook nog eens leuk op de eettafel. Win, win! Bestel het boek hier.

Een nieuw jasje

Jij loopt er graag leuk bij, maar het is nog leuker als die vent van je er ook een beetje proper bij loopt. Mooi moment om nu eens iets aan te schaffen voor manlief in plaats van alleen voor jezelf of de kids. Mag nu hij eens een compliment incasseren.

Grill master

Zet een man achter een BBQ en hij voelt zich master. Mag hij een keer het ‘baassie’ zijn. Met als resultaat een lekker stukje vlees/vis op je bord. Again, win, win! Shop er een hier.

Blote billen gezicht

De een houdt van een baartje, de ander juist niet, maar het komt er sowieso op neer dat het verzorgt moet zijn. Standje trimmen of standje ‘baby face’, het kan allemaal. En dan het liefst zonder rode irritaties, want daar knappen wij vrouwen dan weer op af. Ga dus voor een fijn scheer/trim apparaat! Shop er een hier.

The good old

Ontbijtje op bed inclusief de kunstwerken van de kindjes is toch wel een oude klassieker en mag stiekem niet ontbreken. En je kunt er zelf ook nog een beetje van genieten.

*Artikel is niet gesponsord, puur en alleen tips!

2 Comments

 • Femke

  Wij schilderen een doosje, bakken zelfs brownies doen die erin en daarbij 12 redenen waarom hij de beste papa is..1 brownies omdat je altijd voor ons opstaat snachts…etc

  Reply
  • Faye

   Ahhh wat een super leuk idee! heerlijk, heb er nu best trek in haha

   Reply

Leave a Reply