Een glimp van

Ann Dominique Wilten

  • By
  • 8 februari 2018
Er zijn van die mannen en vrouwen die een stijl hebben om te kwijlen. Een kledingkast hebben waar je alleen van durft te dromen. En combinaties neerzetten die je simpelweg wilt copy en paste-en. Hoe doen zij dat toch? Waar halen zij hun inspiratie vandaan en waar shoppen zij in godsnaam? Deze rubriek is zoiets als gluren bij de buren. En zeg nou zelf, wie geniet daar nou niet van? Deze week een glimp van beauty Ann Dominique.

Stel jezelf eens even voor!
Ik ben Ann Dominique Wilten en ik kom uit Zwolle. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend Danny en onze Chowchow Sjaak, in Amstelveen. Ik werk op dit moment bij Parfumerie Douglas in de PC Hooftstraat en ik hou van fashion!

Ben je veel met mode en je uiterlijk bezig?
Ja dat moet ook zeker wel als je bij de Douglas werkt, hier is uiterlijke verzorging zeer belangrijk. Daarvoor werkte ik 3 jaar bij KLM en ook daar was uiterlijke verzorging van zeer belang. Ik droeg dan wel elke dag een uniform, maar deze moest regelmatig naar de stomerij, mijn witte blouse moest goed gestreken zijn en mijn haar, make-up en nagels moesten er picobello uit zien.

Als je niet aan het werk bent, is dan ook alles tot in de puntjes verzorgd?
Nou, ik zal bijvoorbeeld nooit een paarse bh dragen met een groene slip! Mijn moeder winkelde vroeger heel veel met mij en kocht alleen maar setjes wat bij elkaar paste, dus daar heb ik het van overgenomen. Maar in mijn vrije tijd kan ik wel heerlijk in een joggingpak van mijn vriend lopen hoor. Of als ik Sjaak uitlaat heb ik soms een combinatie aan wat regelrecht uit de kast komt van Ma Flodder.

Hoe ziet een ultiem middagje er voor jou uit?
Ik geniet van winkelen met vriendinnen of met mijn moeder. Lekker lunchen en kijken wat voor leuke setjes ik bij elkaar kan vinden voor de feestjes die ik aankomende maanden in mijn agenda heb staan.

En in welke winkels zouden wij jou dan wel eens tegen kunnen komen?
Ik kom graag bij de Zara, H&M, River Island, Topshop, Supertrash, Louis Vuitton, Bijenkorf, Hunkemöller en boetieks. De boetieks zijn vaak nog het allerleukste. Dit omdat er maar een aantal items hangen en je ze niet overal ziet. In de maand December ga ik graag naar New York, dat is natuurlijk het allerleukste om te shoppen. De sfeer die er een week voor kerst hangt is zo gezellig. Daar kan ik van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat helemaal los gaan in de Macy’s. En ik kijk natuurlijk veel online via Instagram! En dan bestel ik meestal op: Asos.com, Nelly.com, shopisabelli.com, elle-voudrait.nl Byyessey.nl

Je laat je dus graag inspireren door Instagram? Door wat nog meer?
Door modebladen zoals de Beaumonde, Glossy, Grazia of Bydanie.

Met wat dient jouw kast nog aangevuld te worden?
Er hangen vaak zat basis dingen in je kledingkast, maar meestal ontbreekt er altijd wel iets wat je dan zoekt en net niet hebt, bijvoorbeeld een zwart strak koltruitje wat je perse aan wil onder dat ene jasje. Dan schrijf ik dat op in me notities en moet ik dat echt in huis hebben voor de volgende keer, net zoals panty’s.

Shop je ook wel eens voor je vriend?
Ja vaak als ik winkel dan kijk ik ook graag voor Danny. Even een kijkje nemen bij de herenafdeling. Het is altijd leuk om hem te verassen met iets kleins. Als we samen een feestje hebben dat kijk ik altijd wel of we een beetje bij elkaar matchen. Voor de foto vind ik dat altijd leuker staan. Klinkt misschien een beetje gek maar daar let ik nou eenmaal gewoon op. Daarnaast shop ik natuurlijk ook voor Sjaak! Ik koop altijd leuke accessoires voor hem bij Perro Collection.

Je werkt momenteel bij de Douglas. Ambieer je misschien ook nog iets in de mode?
Ja zeker. Ik zou graag iets willen doen met kleding. Een website bijvoorbeeld met alleen maar prachtige jurkjes in alle kleuren en maten en wat dan voor iedereen betaalbaar is. Wie weet in de toekomst!

Meer zien van deze beauty? Volg haar dan op instagram

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply