What's Hot

Chunky sneakers: Ik ben helemaal om!

  • By
  • 11 april 2019

Ik kom er maar mee voor de dag. Ik ben om. De zogezegde ‘chunky’ sneakers hebben ook bij mij een prominent plekje in de kast gekregen. Het is zelfs zo erg dat ik niks anders meer aan wil. Wie had dat gedacht? In dit artikel lees je namelijk hoe afschuwelijk ik ze vond!

Laat ik er wel even bij zeggen dat de echte échte ufo’s er bij mij niet inkomen (denk ik haha). Ik noem de mijne net op het randje. Ze zijn alles behalve vrouwelijk hoor, maar toen ik de ‘dad sneakers’ van Calvin klein zag had ik voor het eerst dat ik dacht, ja die wil ik! Nou goed, en de rest is geschiedenis zullen we maar zeggen want ik gooi ze onder elke outfit. En ook niet geheel onbelangrijk, Ter vind ze oké. Het is niet dat ik naar hem luister, maar als hij mij er leuk uit vind zien is dat toch mooi meegenomen.

Hieronder een aantal verschillende looks waarbij ik ze draag!

Ik vind ze enig onder een wat tuttigere jurk/rok, maakt de boel net even pittiger. Toch weer dat sportieve/stoerdere randje wat ik zo leuk vind.

Maar natuurlijk ook top onder een skinny, flared of high waist broek!

Vond jij ‘chunky’ sneakers net als ik best heftig, maar wil je ze stiekem toch proberen? Dan zijn dit dé schoenen om mee te beginnen! Je hebt dit model dus ook nog in verschillende kleuren, maar ik ben toch voor het veilige gegaan. Shop ze hier.

Welke zou jij kiezen? Ik ben benieuwd!

No Comments Found

Leave a Reply