Daily faye

Confessions: Ik voel mij een slechte moeder als..

  • By
  • 9 februari 2019

Soms heb je van die momenten dat je je zwak voelt, moe bent en even totaal niet de behoefte hebt om ‘aan’ te staan. Momenten waarover je je achteraf schuldig voelt en je heel eventjes denkt dat je de slechtste moeder ooit bent. Hartstikke overdreven, maar toch.. 

Voel ik mij een slechte moeder als..

Ik intens geniet van het ritje in de auto naar de supermarkt en weer terug. Zonder kids. In stilte. Of keiharde muziek en vals mee blèr. 

Ik mijn schouders naar beneden voel zakken op het moment dat ze op bed liggen.

Ik uiteindelijk toch toegeef aan de zoveelste “ma-haaaaam mag ik op de computer?” En daarmee dus compleet mijn geloofwaardigheid van de tafel heb geschoven. 

Ik na 3x vragen niet meer rustig reageer maar loop te blèren dat ze die t*ring zooi eens achter hun hol moeten opruimen? Want ik ruim toch niet op voor jan lul?! 

Ik soms even niet meer weet hoe ik ze moet benaderen en het dus allemaal maar even laat gaan (En het liefst in een hoekje kruip). 

Ik zeg dat ik naar de toilet moet maar in werkelijkheid zit ik even rustig en doelloos op mijn telefoon te scrollen

Ik een pizza bestel omdat ik gewoon de puf niet heb om te koken. En dat op een dinsdag.

Ik niet kan wachten tot het middagslaapje van Maez zodat ik er ook in kan duiken. 

Ik de tv aanzet omdat het nog veel te vroeg is om op te staan, en totaal niet in staat bent om met de blokken te spelen.

Ik een avondje uit ben geweest en ik alleen maar heel ver onder de dekens wil kruipen, omdat ik een oude tark ben geworden en niks meer kan handelen. 

Ik weet natuurlijk best dat ik dan niet meteen een slechte moeder ben, maar op zo’n moment voelt dat wel even zo. Hebben jullie ook wel eens zulke momenten? Deel ze met me, dan voel ik me wat beter 😉

No Comments Found

Leave a Reply