Kids

De leukste kinderschoenen voor het najaar

  • By
  • 28 september 2018

Nieuw seizoen, nieuwe schoen(en) zeggen ze toch? Dus ook nu ontkom je er niet aan. Naast dat een paar sandalen of zomer gympen niet heel verantwoord is straks met een graad of 5 buiten, is het ook een feit dat die kinderen groeien alsof ze vol worden gegooid met pokon. Ze hebben gewoon écht een paar nieuwe nodig. Leuke hieraan is natuurlijk het shoppen, en daar help ik je graag een handje mee! 

Wij zijn gezegend met 3 meiden in huis alleen daarmee worden de keuzes tijdens het shoppen niet veel makkelijker op kan ik je vertellen. Ze hebben stuk voor stuk een eigen stijl (Nee, Maez nog niet), en laten zich nauwelijks nog iets aansmeren door hun ouders. Maar daar heb ik wel iets op gevonden. Wat ik tegenwoordig doe is een selectie maken van een aantal schoenen die ik leuk vind, en daar uit laat ik ze kiezen. Zo hebben zij het idee dat ze het helemaal zelf hebben uitgekozen, en zijn wij ook blij. Ideaal! Ik heb dit keer een selectie gemaakt bij Nelson omdat hun assortiment divers is en toch erg overzichtelijk. Niets is vervelender dan zo’n “ik zie de bomen door het bos niet meer” gevoel. Om jou ook dat gevoel te besparen heb ik een selectie gemaakt van schoenen die dit seizoen helemaal leuk zijn voor jouw ‘mini’.

Kijk, bewonder en.. shop!

In to the wild

Animal prints blijft wel een terugkerend dingetje, en ik kan niet anders zeggen dat ik het keer op keer leuk blijf vinden. Zowel in de vorm van een sneaker als een stoer laarsje. Het printje staat ontzettend goed met de kleuren: okergeel, roestbruin en denim.

All black everything

Met een paar zwarte laarzen kan je nooit de mist in gaan en zijn dan ook eigenlijk onmisbaar. Niet alleen voor aankomend seizoen, maar heel het jaar door. Super stoer, en totaal niet storend als er een paar vlekken op komen. Zie je toch niet!

Tomboy

Je ziet dat de trend vooral stoer is. Grove schoenen en zelfs een beetje jongensachtig. Onze dochter Dyem zit nu helemaal in haar ‘stoere’ fase en twijfelde ook enorm of ze voor de Timberlands zou gaan.  Combineer het met een skinny jeans en een oversized sweater of juist met een dikke maillot en een jurkje, helemaal leuk!

Dr. Martens

Deze gaan al een tijdje mee, en ze blijven leuk! Je hebt ze in allerlei soort kleuren en maten en stuk voor stuk zijn ze enig. Ze zijn tijdloos, kunnen overal bij worden gedragen én ze kunnen tegen een stootje, niet geheel onbelangrijk.

Shop al deze meiden schoenen hier

En ondanks dat ik een meisjes moeder ben, heb ik ook een leuke selectie gemaakt (vind ik zelf) voor de jongens! Moeders en vaders, komt ie:

Sky high

Hoge laarsjes, ik vind ze dus zó gaaf voor jongens. Leuk broekje er in, blousje met een hoodie erover, geweldig! Toch zie je het nog niet heel vaak. Misschien omdat laarzen toch worden geassocieerd met meisjes? Niet doen dus! Helemaal leuk, en super stoer.

Rebel

Speels, stoer en een tikkeltje sportief. Net even wat anders dan een laars maar toch hoger dan een ‘normale’ sneaker. Iets minder ‘gewaagd’ maar zeker niet minder leuk, integendeel zelfs! De kleuren van deze selectie zijn helemaal van dit seizoen en matcht lekker met de herfst/winter kleuren.

Shop al deze jongens schoenen hier

En dan nu de vraag, welke hebben onze meiden uitgekozen dan?

Tyra koos voor de gave Dr. Martens Pascal (leuke is, ik kan ze ook aan want mevrouw heeft al maat 38! Haha)

En dan toch weer leuk om te zien dat Dyem stiekem ‘afkijkt’ bij haar grote zus. Dyem draagt de Dr. Martens 1538. Ik ben heel blij met hun keuze, en vind het super dat ze een keer voor een andere kleur hebben gekozen.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze inspiratie want had het leuk gevonden als iemand dit voor mij had gedaan.. Geen dank hoor! Enneh.. laten jullie ons even weten voor welke schoenen jullie zijn gegaan?

No Comments Found

Leave a Reply