What's Hot

De western boots maken hun comeback : 9x de leukste op een rij

  • By
  • 28 oktober 2018

Dit jaar gaan we massaal als cowgirls de deur uit, en ik zal je vertellen, ik loop voorop! ‘Ze’ zeggen dat hij zijn comeback maakt, maar bij mij is hij nooit weggeweest. Ik hou enorm van enkellaarsjes met een western vleugje. Zo heb ik al een aantal varianten in de kast staan. Vierkanten neus, ronde neus, maar dit jaar kies ik voor de punt. 

Het is een ‘trend’ die op zich voor iedereen toegankelijk is. Je hebt namelijk laarsjes met een subtiel western tintje, maar je kunt natuurlijk ook ‘all the way’ gaan. Ik heb de leukste gevonden bij Nelson en deze voor je op een rij gezet. Ook diegene die ik in mijn kast heb staan!

Subtiel

Dit is de variant die eigenlijk iedereen in de kast zou moeten hebben. Nou ja moeten, je snapt wat ik bedoel. Het is een stijlvol enkellaarsje met een western ‘touch’ en onder alles te dragen. Leuk onder een mom jeans, met een kanten blouse, of juist onder een leuk zwierig jurkje. Je kunt er alle kanten mee op zonder direct een Hi-De-Ho gevoel te krijgen.

Van links naar rechts: Nelson by Moderosa €129,99, Nelson €119,99, Kentucky’s western western €119,99.

All the way

Deze zijn, zoals je kunt zien, direct een tikkeltje gewaagder en opvallender. Als je deze variant draagt zet je meteen de toon, en geeft het je outfit een stoer ‘sausje’. Gaaf met een strakke skinny, een wit basic t-shirt en een overzised colbert!

Van links naar rechts: Kentucky’s western €119,95, Steve Madden  €159,99, Tony Lama €149,99.

The high way

Jihaaa! Als je het doet, doe je het goed zeggen ze toch? Misschien is dit net even een ‘brug te ver’ voor je, maar je gaat ze toch echt heel veel zien de aankomende tijd. En dan juist gecombineerd met een casual, tomboy stijltje. T-shirts met opdruk, skinny jeans en biker jasjes. You either love it or…

Van links naar rechts: Kentucky’s western €139,99, Kentucky’s western €129,99, Loblan €249,99.

Ja, en dan nu de vraag.. voor welke heb ik gekozen? Stiekem is mijn liefde heel groot voor de lange laarzen van Loblan, maar de poeperd heeft gekozen voor de subtiele Kentucky’s western boots. Die puntige neus vind ik zoveel klasse hebben en dan nog die details er bovenop. Ja, deze ga ik heel vaak dragen!

Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is en welke variant het beste bij jou past. Laat het mij weten, vind ik leuk!

No Comments Found

Leave a Reply