Dilemma Dinsdag

Rogier Jongedijk

  • By
  • 2 januari 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander. Deze week hebben wij het genoegen met Rogier Jongedijk, oftewel ‘The Suburbandad’. Voor sommigen misschien nog niet heel bekend, maar dat zal niet lang meer duren. Mark my words!

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Hoi, ik ben Rogier en ik ben 4 jaar geleden getrouwd met de liefde van mijn leven, Nükhet. Samen met onze kinderen Marley, Loïs en James zijn we domweg gelukkig in Almere Poort waar we nu alweer dik 2 jaar wonen. Ik blog over mijn avonturen als vader op Instagram en in het dagelijks leven werk ik als manager bij een bank.

Altijd schreeuwen of altijd fluisteren?
Fluisteren. Ik praat niet graag over mezelf, vind het veel interessanter om achter het verhaal van een ander te komen. Wat maakt iemand succesvol of waar liggen zijn uitdagingen? Hoe kan ik je daar bij helpen of juist van je leren?

Tijdens een feestje altijd onder de tafel moeten zitten of 24/7 ladder zat zijn?
Dit is een duivels dilemma. Ik hou echt van een drankje op zijn tijd en als ik drink dan ben ik een hele gezellige drinker. Er zit niet echt een maat op zeg maar. Lol. Maar ik herstel niet meer zo snel en kan nooit eens een lekker dagje uitbrakken met 3 kids. Toch moet ik af en toe even stoom afblazen en dus neem ik die pijn de volgende dag op de koop toe. Lang verhaal kort, 24/7, de hele dag!

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Mijn zwager Emre. Hij is slim en hij is straat. Hij stelt geen vragen, oordeelt niet en heeft een ik-regel-het-mentaliteit. Definitely my go-to guy.

Yoghurt niesen of olijfolie zweten?
Wtf Faye?! Hahaha zullen de hormonen wel zijn! 🙂 Okay dan ga ik voor olijfolie zweten. Beetje citroen ‘juice’ erbij en dan lekker bakken in de zomer!

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op?
Ik ben bang dat Jimmy als eerste gaat. Die lekkere spekbeentjes van hem daar staan nu al regelmatig mijn tanden in!

Dag of nacht?
Vroeger hield ik van de nacht. Tandenborstel in mijn binnenzak en gaan. Tegenwoordig wordt ik om 2 uur al onrustig omdat ik weet dat er dat het niet lang duurt voordat ik weer in de rol van papa kruip. Ik ga voor dag omdat ik het nu heerlijk vind om vroeg op te staan en lekker met die aapjes bezig te zijn.

Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur.
Ik heb wel een paar rimpeltjes over voor een goede nachtrust hoor. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een nacht heb doorgeslapen. Ooh wat zou dat lekker zijn zeg, gewoon een keer 8 uurtjes maken. 7 zou ik ook voor tekenen trouwens.

Kunnen vliegen of met dieren kunnen praten?
Vliegen! Lijkt me fantastisch. Dan ben ik echt superman! haha

Last but not least.. Nooit meer je favoriete standje of nooit meer je favoriete gerecht?
Haha zo jij voelt je wel heel erg op je gemak! Denk je echt dat jouw lezers willen weten wat mijn favoriete standje is? lol Nee maar ik hou wel echt van lekker eten hoor. Met goed gezelschap, ergens in Amsterdam in een hip restaurant op zaterdagavond, een 4 gangen diner met bijpassende wijnen en kaasplankje met port na. En dan op zondag lekker nasi kuning rames speciaal met Rengdang en kip Bali afhalen bij de toko in Diemen. Zo’n bak waar je makkelijk 2 dagen van kunt eten maar omdat het zo lekker is eet je die in één keer op. Als je dan klaar bent, denk ik je bij jezelf: waar heb ik dit in godsnaam allemaal gelaten en wie rolt me even van de bank?!

No Comments Found

Leave a Reply