Dilemma Dinsdag

Urvin Monte

  • By
  • 16 januari 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander…. Deze keer greep ik mijn kans bij acteur, tevens goede vriend, Urvin Monte. Laat je horen!

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Nou, ik ben Urvin Monte, geboren en getogen in Utreg! Opgegroeid in Nieuwegein, verliefd geworden op Kim en Amsterdam, daar ook samen gewoond, inmiddels getrouwd, 3 kids en wonen nu in de stad die áltijd slaapt, Almere! 

Je vrouw betrappen met een andere vrouw of met een andere man?
Hahahaha, dit is geen dilemma. Met een andere vrouw natuurlijk. Blikje cola en een zakje chips erbij en heeeuuuuulijk genieten!

Liever achterblijven op een onbewoond eiland of op een planeet in de ruimte?
Van nature ben ik een introvert type. Zou je misschien niet denken van iemand die avond aan avond op de planken staat. Maar ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Achterblijven op een onbewoond eiland klinkt leuk op de korte termijn, maar ik denk dat ik dat dan weer niet trek op de lange termijn. Gelukkig heb ik een fascinatie voor het Universum dus ik kies dan voor een planeet in de ruimte, in de hoop dat er andere wezens zijn met wie ik kan chillen.

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Wow,ik denk dat ik dan Edwin Jonker bel. Als wij samen zijn dan hebben wij zulke domme humor. We lijken wel ‘Dumb and Dumber’. Ik zie al voor me hoe we het gat aan graven zijn met een strandschepje. Het is absoluut niet de bedoeling dat dit ooit gaat gebeuren, maar mocht het een keer nodig zijn, tja, dan in een goede komedie film.

Weten hoe de wereld vergaat of wanneer de wereld vergaat?
Ik wil wel weten wanneer de wereld vergaat. Zodat ik goed kan inschatten of ik mijn bucketlist moet bijstellen, versnellen of moet laten varen. En als ik het weet, dan ga ik op de Mount Everest zitten en laat ik het vergaan van de wereld op me afkomen alsof je naar een actie film in de bioscoop zit te kijken. Zou vet zijn als er een live orkest meespeelt. Of de soundtrack van ‘Interstellar’ in m’n headphone.

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op?
Haha, ik ben nu al een half jaar vegetarisch en heb inmiddels begrepen dat vlees van je eigen soort opeten niet echt bevorderlijk is voor het lichaam, maar daar weet ik het fijne nog niet van. Maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik eerst mijn vrouw opeten. Heerlijk stukje vlees heeft ze bij d’r billen.

Kaal zijn (overal dus) of veel te veel lichaamsbeharing hebben?
KAAL! Ik vind mijn baard scheren al een opgave. Zonder wimpers en wenkbrauwen leven neem ik dan voor lief. Ik denk wel dat mijn vrouw me niet echt sexy vind met een blote billen gezicht.

Tien miljoen euro ontvangen in ruil voor tien levensjaren of betaal je liever een miljoen euro voor tien extra levensjaren? Ik betaal liever een miljoen voor tien extra levensjaren. Het leven is prachtig, ik wil niet onnodig vroeg dood gaan. Kleinkinderen en achter kleinkinderen krijgen lijkt mij tof om te ervaren! Ik ben niet bang voor de dood, maar liever zo lang mogelijk uitstellen als je het in de hand hebt. Het leven is een mooi cadeau en we moeten daar zorgvuldig mee omgaan.

Altijd de waarheid moeten vertellen (en dan echt altijd) of altijd moeten liegen?
Altijd de waarheid vertellen. Het lijkt mij zo vermoeiend om te onthouden wat je bij elkaar hebt gelogen en tegen wie. Nee, ik begin daar niet aan. Volgens mij leef je prettiger als je altijd eerlijk bent. Je draagt dan ook geen last met je mee. Lekker vrij. Maar in mijn ogen is er een groot verschil tussen (structureel) liegen of jokken. Ik heb wel eens gejokt, niet voor eigen bestwil, maar juist om de ander niet te kwetsen.

Last but not least.. Een scheet of een boer in het openbaar?
Een boer natuurlijk. Al vind ik het effect van een goeie dampende puf in de club altijd wel leuk om te zien, maar dan wel vanaf een afstandje! Eerst denk je, wat gebeurt daar? Vervolgens zie je van die zure gezichten alsof ze net in een citroen hebben gebeten, dan begint men te wijzen naar elkaar met een wapperende hand voor de neus of een stukje kraag van het truitje. En nou komt het…niemand heeft die lekkere zachte warme dampende puf op de dansvloer gelaten. Of ze kunnen heel goed acteren, of er is iemand die helemaal niets mee krijgt van die hysterie van de mensen om zich heen. Ja, dat laatste vind ik hilarisch om te zien, het zet je dan aan het denken vanaf een afstandje. Zelf wacht ik liever tot ik thuis ben, maar dat word mij ook niet echt in stank afgenomen, haha!

Jammer dat het er alweer op zit, ik had nog wel vijftig van dit soort vragen kunnen beantwoorden! Ik vond het erg grappig en het heeft mij serieus aan het denken gezet.

 

No Comments Found

Leave a Reply