Dilemma Dinsdag

Dyantha Brooks

  • By
  • 19 december 2017
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander…. So Dyantha, bring it on!

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Ik ben Dyantha! 29 jaar, geboren In Amsterdam waar ik nog steeds woon. Getrouwd met Mick en moeder van zoontje Davis en Radio Dj bij FunX.

Altijd schreeuwen of altijd fluisteren?
Poeh, altijd schreeuwen lijkt me zo vermoeiend. Fluisteren!

Tijdens een feestje altijd onder de tafel moeten zitten of 24/7 ladder zat zijn?
Ik ben tijdens een feestje altijd de persoon die danst en de aandacht opeist. Dus onder de tafel zitten is niet te doen, maar nog altijd beter dan 24/7 ladder zat zijn.

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Mick, mijn man. Die zou mij helpen zonder vragen te stellen en meteen van mijn probleem ook zijn probleem maken.

Yoghurt niesen of olijfolie zweten?
Yoghurt niesen. Zweten is al vies genoeg, laat staan olijfolie zweten. 

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op?
Jaaaa hoor. Daar kan toch geen mens tussen kiezen? Onze kat is ook onderdeel van de familie, maar die gaat als eerste aan het spit 😝.

Dag of nacht?
Het antwoord is voor mij altijd nacht geweest, ik ga altijd al heel laat naar bed omdat ik in de nacht opleef. En ik kon altijd een groot gedeelte van de dag overslaan. Ik begreep nooit wat mensen bedoelde met “uitslapen is zo zonde van je dag”. Maar daarin ben ik wel veranderd, misschien omdat ik lang een ochtendshow heb gedaan. Ik haat een wekker die vroeg afgaat, maar eenmaal wakker is het heerlijk om de hele dag te hebben. Nu met een kleine baby moet ik sowieso voor dag kiezen!

Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur?
Een wekker dat ieder uur gaat! Ik val heel makkelijk weer in slaap en ben veels te ijdel om er ieder uur een rimpel bij te krijgen.

Kunnen vliegen of met dieren kunnen praten?
Ik zou met dieren praten! Kunnen vliegen lijkt me heel vet maar alleen als er wel iemand is om het mee te delen. En iedereen die een huisdier heeft vraagt zich wel eens af; wat gaat er nou in dat koppie om?

Last but not least.. Nooit meer je favoriete standje of nooit meer je favoriete gerecht?
Nooit meer mijn favoriete gerecht. Ik heb trouwens niet echt een favoriet gerecht, als het veel carbs bevat ben ik blij. Pasta carbonara, lasagne, anything met deeg! Favoriet standje? Never kiss and tell!

No Comments Found

Leave a Reply