Daily faye

Faye’s Spotify : Nederlands sausje

 • By
 • 13 februari 2019

Muziek doet veel met mij. Ik kan er zó mijn ei in kwijt. Denk nu niet dat ik ontzettend muzikaal ben want kan precies geen enkel instrument bespelen, máár zingen doe ik wel heel graag. Onder de douche vooral of in de auto. Inclusief grootse gebaren en ad libs. 

Ik had beloofd om vaker mijn muzieksmaak met jullie te delen. En vandaag deel ik mijn liefde voor Nederlandse muziek. Dan heb ik het niet over smartlappen muziek (No offense), maar ik ga daar héél slecht op. Als je mij écht chagrijnig wilt krijgen, zet me in een bruin café en de rest volgt vanzelf. Welke muziek ik wel kan waarderen?

 • Dave Budha – Raamuit
 • Maan – Lief zoals je bent
 • Flinke namen – Wolken
 • Willem – Houten pak
 • Jonna Fraser – Langs je werk
 • Hardwell ft. Bizzy & lil kleine – Ze willen mee
 • Jayh – Volgende stap
 • Dio – Jij bent
 • Racoon – Oceaan
 • Pete Philly – Mellow

Zijn er natuurlijk nog veel meer, maar dit is even een greep uit een breed assortiment. Wat vind jij nou echt een lekker nummer van Hollandse bodem? Ik ben benieuwd!

En ben jij nou benieuwd naar mijn old-school R&B lijstje?

Klik hier

No Comments Found

Leave a Reply