Daily faye

Faye’s Spotify : Old-school R&B

 • By
 • 4 december 2018

Muziek doet veel met mij. Ik kan er zó mijn ei in kwijt. Denk nu niet dat ik ontzettend muzikaal ben want kan precies geen enkel instrument bespelen, máár zingen doe ik wel heel graag. Onder de douche vooral of in de auto. Inclusief grootse gebaren en ad libs. 

Mijn smaak gaat echt van hot naar her. Nu hoef je mij niet neer ze zetten tussen een stel headbangers, maar ik kan een hoop muziek waarderen. Hyper word ik als ik een nieuwe ontdekking heb. Maar mijn grootste liefde ligt toch wel bij de goede oude R&B nummers. Ik ga er he-le-maal in op. Ik trek die muziek aan als een jas en schreeuw het mee vanuit mijn tenen. Gek genoeg lijkt het bij deze nummers er altijd op alsof ik kan zingen, Heerlijk! Dus, zo nu en dan zal ik mijn favorieten delen zodat je nóg meer van me te weten komt, want het schijnt dat je muziek smaak veel zegt over wie je bent.

 • R.Kelly – Your body’s callin’
 • Keith Sweat – Twisted
 • Usher – Nice & Slow
 • Janet Jackson – That’s the way love goes
 • R. Kelly – You remind me of something
 • Brownstone – Love me like you do
 • Donell Jones – Where I wanna be
 • Keith Sweat – Nobody
 • Aaliyah – At your best
 • TLC – Red light district
 • R. Kelly ft. Sparkle – Be careful

Ik durf te wedden dat je lekker gaat.. op allemaal!

No Comments Found

Leave a Reply