Kids

Geboortekaartje Maez

  • By
  • 11 december 2017

Het is een feit dat meer dan de helft van de mensen wie je een geboortekaartje stuurt, hem na een paar weken de vuilnisbak in gooit. Hier wees mijn man mij dan ook de he-le tijd op. Vond ie leuk.

Onze kleine buddha Maez was een waar kadootje voor ons. Dus dat ik ooit nog eens moest nadenken over een geboortekaartje had ik eventjes niet ingecalculeerd. Ik was zeg maar nog aan het bijkomen van onze trouwkaarten welke ik samen met Nanda van The Birds and the Bees heb ontworpen. Wel heb ik altijd gezegd tegen Nanda, dat als.. ALS we ooit nog een kleintje mochten krijgen, maar ik achtte de kans zeer klein, maar dan zou ik zeker weer terug komen. Nanda zei nog tegen me “3 kindjes zijn zo leuk!”. En jawel hoor.. Ik mocht Nanda weer gek maken met mijn perfectionisme, mijn “ik kan geen keuze maken” gedrag en “misschien is dit ook wel leuk” taferelen.

Goudfolie vond ik te vet, maar een jungle thema ook, niet te poezelig en er moest iets in terug komen wat ook op onze trouwkaart stond, namelijk de pijlen met onze initialen. Goudfolie heb ik bij man lief er niet door heen gekregen “iedereen gooit het toch weg!”. Maar Nanda en haar team hebben het weer geflikt.

 

Het past ontzettend bij de stoere naam van onze meid, het is simpel maar toch niet saai. Ja, fan ben ik. Fan van Nanda en haar kunsten. En nu komt het leukste..

Jij maakt kans op 100 geboorte/trouwkaarten naar wens (jammer genoeg kan ik zelf niet meer mee doen en het met terugwerkende kracht verrekenen) maar hey alles voor mijn volgers, zo ben ik!

Wat moet je er voor doen? Nou vrij weinig vind ik zelf. Volg @thebirdsandthebeesnl  en mij  @faye.bone op instagram, plaats even een leuke reactie onder de foto van de actie (op Instagram) met een vriend of vriendin er in getagd en dan maken wij op woensdag 13 december om 22.00 uur de winnaar bekend. Simpel toch?

2 Comments

Leave a Reply