Daily faye

Help! Ik heb niks meer te zeggen

  • By
  • 6 maart 2019

Je hebt ouders die het juist heerlijk vinden, kinderen die alles zelf willen doen, want hé hoef jij weer minder te doen. Maar ik vind er geen zak aan! Van nagels laken, haren doen tot aan hun gezicht insmeren en kleding klaar leggen, ik geniet er intens van. Maar inmiddels word het niet meer zo op prijs gesteld. Moeders weet niet wat ‘hip’ is en zij zijn geen baby’s meer. Oké.. 

Laat duidelijk zijn dat ze de vrijheid hebben tot op zekere hoogte. Ik laat ze vooral geloven dat ze alles zelf mogen doen. En ik snap best dat hoe ouder je word, je zelf ook een stijl én (sterke) wil begint te ontwikkelen. En dat mijn mening natuurlijk he-le-maal niet boeiend is en vooral het ene oor in en andere oor uit materiaal is. Dat mag, maar ik moet er nog wel een beetje aan wennen. Ik moet vooral leren om het los te laten en me in te houden als ze bijvoorbeeld naar beneden komen met hun haar gedaan en kleding aan wat ze zelf hebben uitgekozen. Mijn handen jeuken als de kolere om ze even te fatsoeneren, maar ik doe het niet. Oké, soms wel.

Over Maez heb ik gelukkig nog alles te zeggen. Behalve  speldjes in het haar, die trekt ze er vaker uit dan dat ze ze er in laat zitten. Tyra is de attentste en zachtste van allemaal. Die waardeert mijn mening tenminste nog en vraagt ook vaak wat ik ergens van vind en of ik haar haren wil doen. Kind naar mijn hart! Dyem? Man, man, man. Als ik zegt ja zegt zij nee, en andersom. Super dwars en een me-ga eigen wil. Roze is haar ‘haat kleur’ en ze wilt vooral dat het stoer is. Denk aan sneakers, army en hoodies. Dus tegenwoordig betrek ik haar overal bij en mag ze zelf vaak haar dingen uitkiezen. Maar laatst trok ik de stoute schoenen aan en nam ik een groot risico, ik schafte bij Nelson een paar gloednieuwe witte New Balance  aan voor haar én mezelf. Twinning to the max!

Je snapt natuurlijk dat ik deze kans niet kon laten liggen gezien het feit dat mevrouw maar 3 maten van mij is verwijderd en dus gewoon in de volwassene collectie kan shoppen! En.. ik heb gescoord. Ze vind ze he-le-maal het einde. En normaliter zouden jullie me natuurlijk voor gek verklaren, witte sneakers in februari, maar goed, ik wist natuurlijk al dat we de 18 graden zouden aantikken (duh).

Vind je onze schoenen leuk? Shop ze hier!

Mocht je nog twijfelen en denken, ja heel leuk witte sneakers maar hoe stijl ik ze? Hieronder een paar tips:

Stoere toer? Combineer ze met een high waist jeans, onderkant beetje omgeslagen, wit overhemd en als het wat frisser is een leren jasje.

Sporty spice! Draag ze met een jurk, juist eentje die misschien net wat netter of tuttiger is zodat de sneakers ze opkrikken en vlotter maken.

Casual Sunday? Stijl ze af met een leuke/kekke legging (mag velvet, print of lak zijn) met een oversized gebreide trui of sweater/hoodie.

Netjes maar toch ook niet? Trek ze aan met een suit en edgy shirt (met opdruk/tekst).

Geen dank!

 

No Comments Found

Leave a Reply