Daily faye

Hoera! Nelson 70 jaar: En wij staan in het magazine

  • By
  • 7 oktober 2019

Hieper de piep.. Hoera! Nelson 70 jaar en dat moet gevierd worden. Want inmiddels werk ik ook alweer een jaar ontzettend fijn samen met het Nelson team en zei ik daarom volmondig ja op de vraag of wij in het jubileum magazine wilde komen. Onze meisjes en ik. Zo bijzonder! 

Het was even een challenge om met z’n 4en goed op de foto staan, want hé met een 2 jarige die niet stil zit en een 8 jarige die absoluut niet van foto’s houdt, moet je echt wel engelen geduld hebben. Gelukkig had het hele team dat en hebben we ook ontzettend moeten lachen tussendoor.

Achter de schermen..

 

You & Mini-me

Wat velen misschien niet weten is dat Nelson heel erg inspeelt op het ‘twinnen’ met je kroost. Of te wel, een schoen voor jou die overeenkomt met die van je mini. Hoe leuk is dat? En dit seizoen zijn printjes het helemaal! Daar hebben wij dus mooi even op ingespeeld. Allemaal een ander schoentje maar toch een overeenkomst.

De schoenen van zowel Tyra als Maez shop je online. De schoenen van mij en Dyem zijn helaas online niet (meer) beschikbaar.

Wie jarig is trakteert

Om te vieren dat Nelson alweer 70 jaar bestaat mag ik kortingscode: faye10 met jullie delen! Hiermee krijgt je €10,- op jouw bestelling en is geldig t/m 13 oktober 2019. De korting is alleen geldig op www.nelson.nl bij een minimale besteding van €49,99. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.

Veel shop plezier!

No Comments Found

Leave a Reply