Daily faye

Is een PLOG wat voor mij?

  • By
  • 9 augustus 2018

Een plog? Wat bedoel je hiermee? Nou je weet wel zo’n verzameling van foto’s wat uitbeeld wat je zoal hebt gedaan op een dag, weekend of week. Zoiets als vloggen maar dan anders. Ik vind het heerlijk om ze te bekijken bij Michelle (Bollen) of Kelly (Caresse), maar is dit ook iets voor mij, en vooral, is dit iets wat jullie leuk vinden? 

Omdat ik nog niet over de ‘vlogdrempel’ heen ben, wil ik eens kijken of dit wat voor me is. Want je zou denken dat ik heel veel foto’s maak, maar vooral als we op pad zijn vergeet ik 9 van de 10 keer een foto te maken. Nu heb ik het idee voorgelegd bij Ter en hebben we gisteren, een doordeweekse dag in de vakantie, als probeersel gebruikt om een ‘Plog’ in elkaar te flansen. Laat vooral weten wat je er van vind, en of het iets is wat jullie vaker willen zien! En zo ja, dan van een dag, weekend of bijvoorbeeld week.

Woensdag 8 augustus 2018, jawel, de dag dat mijn naam een bedrijf wordt. Bizar! Het zijn wat simpele handelingen, maar ik vind het wat hoor. Zo officieel allemaal, ik kreeg er een brok van in mijn keel. Oké en stiekem ook wat tranen. Ik ben best een beetje trots op mijzelf, mag gezegd worden toch?

Als Maez haar ochtend slaapje heeft gedaan, springen we de auto in om naar vrienden van ons te gaan in Zwaag. Dyem mag voorin zodat ik Maez onderweg een broodje en klein melkflesje kan geven. Ik weet mijn plek!

Terwijl Maez een broodje krijgt, gaat Ter even snel langs de apotheek om een zalfje te halen voor Maez. Ze heeft ontzettend last van luieruitslag, heel zielig.

Terwijl Maez haar flesje drinkt heb ik even de tijd om mijn beauty kit tevoorschijn te halen, en mijn maskertje op te zetten. Zelden komt het voor dat ik thuis de tijd heb om mijn make-up te doen, dus ik ben inmiddels ‘pro’ in make-up on the go!

De stichting is aangekomen op bestemming!

Onze moppie in haar element! Én helemaal in jurk met strik in haar haar. Dat komt niet vaak voor. Maar dit jurkje heeft papa dus gewoon voor haar geshopt. Girly maar met een stoer randje, hij snapt het. Hij is trouwens vrij nieuw, dus gewoon nog te shoppen! (Shop hier).

Het is een beetje gekkig weer, maar omdat de hele dag binnen zitten ook geen optie is met de kids, besluiten we om naar een stadsspeeltuin te gaan. Het is er lekker rustig, dus de kids kunnen lekker hun ei kwijt!

Wij chillen hem even aan de zijlijn. Maez is niet helemaal in haar hummetje. Naast dat ze zo’n luieruitslag heeft, komen die tanden ook opzetten als poepen, niet te doen! Ze krijgt een tussendoortje en rond 15.00 uur gaat ze even tukken in de wagen.

Het tukken was van korte duur, na een halfuurtje vond mevrouw het wel weer mooi geweest en wilde ze mee doen met de grote kindjes!

Al die aandacht is natuurlijk veel leuker dan slapen.

Inmiddels zijn we weer thuis bij onze vrienden en zijn onze kinderen weer op de straat te vinden. Tussendoor maken wij even een schaamteloze selfie en moffelen we wat lekkere dingentjes naar binnen. Maez staat stiekem ook op de foto.

God wat hebben we het toch gezellig. twee aan de alchohol en de ander aan een koffie en een dubbel frisje. Parents gone wild! Helaas moeten we de boel afkappen, want Maez heeft er duidelijk geen zin in vandaag. Ze wilt haar avondmaaltje niet eten, en dat terwijl ze altijd in is voor eten. Dat ze vanmiddag nauwelijks heeft geslapen hakt er ook wel in zeg maar.

Dyem die boft, want ze mag de terugweg weer voorin zitten. Waar elk andere baby slaapt in de auto, houdt Maez er totaal niet van. Ik moet echt alles uit de kast trekken om het haar naar haar zin te maken, en dat lukt vandaag precies niet. 15 minuten voordat we thuis zijn valt ze in slaap. Eenmaal thuis heb ik geen foto’s meer gemaakt. Maez ging naar bedje met een molletje in haar holletje (paracetamol), en vervolgens heb ik Dyem ein-de-lijk haar zin gegeven door een keer weer ‘live’ te gaan op Instagram. Daarna hebben we lekker samen ‘Beauty and the beast’ op Netflix gekeken terwijl papa en opa de buitenboel aan het schilderen waren. Zo! Dat was een doordeweeks dagje in de kindervakantie. Ik ben benieuwd wat jullie er van vonden! Laat het mij/ons weten!

Liefs!

No Comments Found

Leave a Reply