Een glimp van

Janine Breukhoven-Kho

  • By
  • 8 maart 2018
Er zijn van die mannen en vrouwen die een stijl hebben om te kwijlen. Een kledingkast hebben waar je alleen van durft te dromen. En combinaties neerzetten die je simpelweg wilt copy en paste-en. Hoe doen zij dat toch? Waar halen zij hun inspiratie vandaan en waar shoppen zij in godsnaam? Deze rubriek is zoiets als gluren bij de buren. En zeg nou zelf, wie geniet daar nou niet van? Deze week een glimp van toch wel een power vrouw hoor. Ze runt een huishouden, meerdere bedrijven, heeft nog tijd om naar de sportschool te gaan en ziet er werkelijk uit om door een ringetje te halen. Oh, en ik heb alvast een plek gereserveerd in haar kledingkast! Ik heb het natuurlijk over Janine Breukhoven-Kho.

Stel jezelf eens even voor!
Ik ben Janine Breukhoven-Kho, trotse moeder van Fabian (6) en Jade-Ming (2) en founder van pretapregnant.com, the-mom.com en the-dad.com. Samen met mijn gezin woon ik in Amsterdam en hier zit ook onze hoofdkantoor. Ik kom zelf uit een warm gezin en vind onze familie heel belangrijk. Daarmee bedoel ik normen en waarden en vaak samen zijn. Voor werk reis ik heel veel en geniet ik van andere steden, culturen en laat ik mij graag inspireren. Het liefst in Londen of Parijs. Ik vind het heerlijk om in deze steden te zijn, en Londen voelt dan ook echt als thuis komen. Ik kom altijd weer met te veel terug als ik in deze steden ben geweest.

Vertel ons eens wat meer over jouw ondernemingen..
Prêt à Pregnant is het online platform waar vrouwen zich kunnen laten inspireren, niet alleen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle, maar ook op het gebied van hun dromen najagen en hun independence te houden. Naast de online magazines organiseren we heel veel events met mooie merken en ontwikkelen we concepten voor labels en organisaties. Ook hebben we onze eigen merchandise lijn van The Mom & The Dad Sweaters. We werken naast ons vaste team met 25 contributors. Deze inspirerende vrouwen hebben allemaal met hun eigen expertise een bijdrage aan de sites. Ik vind het belangrijk voor vrouwen om elkaar te supporten en om als moeders samen te komen en om andere moms (to-be) te inspireren en informeren met ons platform en via onze social media & video kanalen.

That’s what I call a ‘business  and fashion mom’. Kreeg jij mode met de paplepel ingegoten?
Mode is altijd al een passie van mij geweest. Van jongs af aan stond ik al voor mijn kast setjes te maken. Ik draag graag kleur en vindt het ook heerlijk om printjes met elkaar te mixen. Het liefst mix en match ik met items van de Zara en de H&M samen met high end items. Tegenwoordig vind ik echte investment pieces vooral ook heel belangrijk en investeer ik graag in tijdloze items, in plaats van allerlei losse flodders in mijn kast.

Waar word jij nou echt heel happy van op het gebied van mode?
Ik ben gek op accessoires, zoals een mooie tas, vintage oorbellen of bijvoorbeeld de hoeden van Demure. Door mijn overvolle agenda shop ik veel online en bestel ik regelmatig bij Asos, River Island, Zara. Alleen mijn schoenen pas ik liever en koop ik eigenlijk altijd bij Paul Warmer.

Waar slaag jij goed voor je mini’s?
Voor mijn kids Fabian en Jade-Ming kom ik graag bij de H&M en Zara, maar ook online shop ik veel. De sites van ‘Children Salon’ en ‘Alex and Alexa’ bezoek ik erg vaak. Qua winkels vind ik ‘Pommes de Jus’ heel leuk in Rotterdam, kom ik graag bij ‘Azzurro’ en ben ik heel vaak bij ‘Vingino’ te vinden. Ik vind het heerlijk om voor mijn kinderen setjes te stylen, maar ze krijgen steeds meer een eigen wil van wat ze willen dragen.

Nog een laatste vraag. Wat vind je naast je werk, leuk om te doen?
Ik heb een hele grote liefde voor lekker eten. Met mijn hospitality achtergrond ben  ik dol op het ontdekken van nieuwe restaurants en hotels. Heerlijk vind ik dat. Al met al. Ben ik een workaholic die heel gezegend is met heerlijke kids en een gezond bedrijf waar ik elke dag mag en kan doen waar ik blij van word!

Volg lieve Janine op Instagram voor nog veel meer inspiratie!

Hoofdfoto credit: @vierdeliefdefotografie

No Comments Found

Leave a Reply