Dilemma Dinsdag

Kelly Caresse

  • By
  • 21 augustus 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenenweten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander. Het is even geleden, want vind maar eens iemand die zo ‘gek’ is om deze vragen te beantwoorden. Maar ik heb niemand minder dan Kelly Caresse , de lieve maar vooral succesvolle (meiden)mama, weten te strikken! 

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Ik ben Kelly een 28 jarige moeder van drie lieve dochtertjes van 4,5 jaar, 2,5 jaar en een meisje van bijna 1 jaar. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven, Yannick. Ik ben blogger en vlogger op Kellycaresse.nl waarop ik de dagelijkse dingen deel uit ons leven, genieten van kleine dingen is mijn motto. Ik woon in het zuiden van Nederland vlakbij Den Bosch.

Altijd schreeuwen of altijd fluisteren?
Altijd fluisteren, zodat ik weet dat wie er naar mij wil luisteren, daar ook echt moeite voor doet en gericht luistert in plaats van enkel mijn geschreeuw aanhoort.

Tijdens een feestje altijd onder de tafel moeten zitten of 24/7 ladder zat zijn? 
Hahaha! Dan toch op een feestje continue ladderzat zijn want onder de tafel zitten lijkt me niets aan en van een drankje houd ik wel haha. Ik ben niet vies van een gezellig feestje.

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven? 
Mijn man, hij is militair geweest dus graven is voor hem geen probleem en momenteel werkt hij bij defensie al brandweerman dus hij zal me wel kunnen helpen haha. Ook is hij de enige die ik zou vertrouwen in zulke situatie dan ook (maar alstublieft, laat mij dit niet gebeuren haha).

Yoghurt niesen of olijfolie zweten?
Haha! Dan maar Yoghurt niesen, dat is nog een soort van fris (iekk!) maar olijfolie zweten heel de dag lijkt mij heel ranzig, en niesen is tijdelijk 😉

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op? 
Haha ook al zo’n grappige. De kat, oops!

Dag of nacht? 
Dag! Ik ben dol op slapen maar geniet het meest van mijn leven overdag, actief en altijd in de weer. Leuke dingen doen met mijn gezin en de kindjes. Lekker samen zijn, veel fijner als slapen.

Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur. 
Dan maar de wekker elk uur, ik lach zoveel dat ik dan binnen mum van tijd compleet gerimpeld ben haha! Die wekker leer ik wel negeren 😉

Kunnen vliegen of met dieren kunnen praten?
Met dieren praten! Ik ben dol op dieren en ben altijd met honden opgevoed. Nu hebben we een kat en wat lijkt het me leuk om met hem te kunnen praten. Ik ben zo benieuwd wat hij van dingen zal vinden en wat hij ons allemaal zou zeggen. Lijkt me een hele leuke gave!

Last but not least.. Nooit meer je favoriete standje of nooit meer je favoriete gerecht..
Haha jeetje! Van standje wisselen is niks mis mee, maakt het ook wel spannend in bed, maar van eten wissel ik ook graag en ik heb zowel qua standjes als maaltijden favorieten. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik om nooit meer mijn favoriete gerecht te eten, want qua opties in eten kun je eindeloos varieren, maar ik ken niet tientallen standjes 😉

Foto: Huisjevolliefde fotografie

No Comments Found

Leave a Reply