Dilemma Dinsdag

Kelly Weekers

  • By
  • 27 februari 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander. Vandaag hebben wij het genoegen met een vrouw waar ik ontzettend veel bewondering voor heb. Het is sowieso een beauty met zeker weten brains, en ik kan niet wachten totdat ik een van haar masterclasses mag gaan bijwonen. Maar voordat dat zo ver is, mag ik haar eerst wat dilemma’s voor de voeten gooien!

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Kelly Weekers, 28 jaar, geboren in Weert (Limburg). Inmiddels al 7 jaar wonend ‘boven de rivieren’ op een boerderij in het Gooi met mijn grote liefde John. Mama van Scottie (1 jaar), stiefmama van Day (13) en surrogaatmama van hond Binkie en 12 schapen waarvan ik je alle namen zal besparen. Onwijs familiemens. Family is voor mij absoluut first, maar business is second! Ik ben ondernemer in hart en nieren en help als Mindset Motivator mensen met het maken van hun positieve switch middels masterclasses* als Mama in Balans en online programma’s zoals Rust, Balans & Focus. En in het najaar komt mijn eerste boek uit!

*Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de masterclasses. Ben je benieuwd en heb je interesse? Klik dan hier

Tien miljoen euro ontvangen in ruil voor tien levensjaren of betaal je liever een miljoen euro voor tien extra levensjaren? Een miljoen betalen voor tien extra levensjaren. Hoe langer ik kan genieten, hoe beter! En als ik dan toch moet betalen voor die jaren, graag wel in goede gezondheid hoor. Slechte gezondheid zou de enige reden voor mij zijn om te zeggen; dan maar wat minder lang de tijd, maar wél kwaliteit van leven.

Iemands toekomst kunnen voorspellen of iemands gedachten kunnen lezen?
Ik geloof dat je met het gefocust zetten van stappen, zowel zakelijk als privé, aardig je eigen toekomst kan voorspellen, dus daar heb ik minder behoefte aan. Het enige wat je dan kan voorspellen is dingen omtrent gezondheid, en geloof ik moet je dan niet willen weten. Dan ga ik voor gedachten lezen en ongegeneerd iedereen af kunnen luisteren!

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Mijn zusje, omdat je die altijd kan bellen met een slecht plan en die bedenkt nog een veel slechter plan haha. Zal je zien dat ik haar bel en ze meteen een goede plek weet, omdat ze daar zelf al 3 lijken heeft gedumpt!

Weten hoe de wereld vergaat of wanneer de wereld vergaat?
Hoe! Wanneer we die wijsheid in pacht hebben raken we misschien eindelijk gemotiveerd om er iets aan te doen, want ik ben ervan overtuigd dat het enorm met menselijke invloed te maken zal hebben.

Een prestatie geven voor honderden mensen in je ondergoed of helemaal nooit meer ondergoed dragen?
Een presentatie geven voor honderden mensen in mijn ondergoed. Heb ik namelijk al gedaan, voor een paar honderd miljoen mensen zelfs, ha! Tijdens de bikini ronde van Miss Universe in Brazilie (toen ik Miss Nederland was, red.) dus die heb ik dan bij deze al meteen afgetikt!

Kunnen vliegen of met dieren kunnen praten?
Met dieren kunnen praten. Ik praat al jaren tegen mijn hond en schapen en zou het toch wel leuk vinden als ik wijs zou kunnen worden uit alle geluiden die ik vervolgens terug krijg van ze. En dat ze vervolgens vragen of ik eindelijk eens mijn klep zou kunnen houden, haha!

Onaantrekkelijk zijn maar heel veel geld hebben of de mooiste van het land zijn zonder veel euro’s op de bank?
Geld is voor mij geen drijfveer, dus geef mij maar schoonheid. Hoe je het ook went of keert, vaak krijg je daarmee sneller een voet tussen de deur en als je vervolgens ook écht wat te vertellen hebt, en goed. maak je snel genoeg je eigen geld. Én zie je er op je oude dag ook nog een beetje gezellig uit, ook fijn 😉

Gewild zijn of nodig?
In mijn vak help ik continu mensen, maar wat ik echt als regel heb ik dat ik niet nodig gevonden wil worden. Ik moet een steuntje in de rug zijn, maar ik wil iemand leren iets zélf te kunnen. Geloof ik is dat heel belangrijk in het leven; op eigen benen kunnen staan, dat zelfvertrouwen hebben. Dan zijn anderen een verrijking van je leven, maar geen noodzakelijke voorwaarde.

Last but not least.. Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur.
Ik lach vrij veel, dus dan ziet mijn hoofd er binnen een dag uit als een krent. Ik zet die stomme wekker wel!

 

No Comments Found

Leave a Reply