Daily faye

(Kerst)cadeau tips voor hem én haar

  • By
  • 18 december 2018

Laat ik voorop stellen dat cadeautjes niet nodig zijn hé, en dat het vooral gaat om het samenzijn en je zeker niet moet kopen om het kopen. Máár ik denk dat stiekem iedereen het best wel leuk vind om íets te krijgen, of het nou met kerst, je verjaardag of gewoon zomaar is. Alleen word het ook steeds lastiger, iets met, we hebben alles al. Luxe probleem! Dus je komt vaak uit op de ‘standaard’ dingen, waar helemaal niks mis mee is, maar ik dacht, laat ik het over een andere boeg gooien zodat jij verassend uit de hoek kunt komen. Thank me later! 

Voor hem

Ze zeggen altijd dat wij vrouwen moeilijk zijn, maar ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik het altijd lastig vind om mijn vent te verassen. Misschien zie ik het verkeerd en zijn mannen juist heel simpel en denk ik te moeilijk. Hoe dan ook, elke keer weer een dingetje. Hieronder een aantal leuke, budgetproof cadeautjes die nét even wat anders zijn:

Zeepdispenser van gerecyclede drankflessen – Falconic.nl

Ik vind dit dus zo gaaf! Dingen die een tweede leven krijgen en te gek staan in je interieur. Daarnaast is het altijd fijn als een vent schoon is, niet waar? Je hebt ze in verschillende uitvoeringen en ook in kaarsen trouwens!

De prijzen variëren van €24,95 tot €39,95

Autoparfum – Rituals.nl  

Naast dat het niet normaal lekker ruikt, ziet het er ook nog eens chique uit. Het parfum wordt namelijk geleverd met een stijlvolle houten houder die je kunt hergebruiken met een parfum refill. De geur gaat 6 tot 8 weken mee en wordt verspreid door de luchtstroom uit het ventilatiesysteem van je auto. Is weer eens wat anders dan die geurboompjes om je spiegel!

De prijzen variëren van €12,50 tot €15,00

Sleutelhanger met foto – Yoursuprise.nl

Kort nadat we waren getrouwd gaf ik dit met vaderdag. Een sleutelhanger met een foto van ons huwelijk. Je hebt altijd je sleutels bij je, dus hoe mooi tegelijkertijd met een foto van zijn dierbaren. Cheesy, maar love it!

Prijs vanaf €14,95

Pasjeshouder – Bol.com

Niet normaal handig! Al hun pasjes en briefgeld gebundeld in een compacte houder en zeg nu zelf, een portemonnee is toch niet meer van nu?

Prijs vanaf €29,-

Suprise  jar – DIY

Haal een glazen jar en vul deze met kaartjes waarop je dingen hebt geschreven met doe dingen (activiteiten/opdrachten), complimentjes of bijvoorbeeld kleinigheidjes. Laat hem er bijvoorbeeld elke maand 1 uitpakken en je hebt er samen plezier van!

Prijs? Je creativiteit!

Voor haar

Voor vrouwen zijn er toch wel wat meer dingen waar je ze blij mee kunt maken, ik bedoel met een sieraad zit je nooit verkeerd en een geurtje vinden we ook heerlijk! Maar wil je als man zijnde toch net even anders zijn, heb ik hier een aantal dingen voor je op een rij gezet waarmee je je vrouw toch echt wel kunt verassen:

Bloemen abonnement –  Bloomon.nl

Geloof me, succes gegarandeerd én je hoeft zelf geen bosjes bloemen meer te halen. Win, win! En ik doe er nog een schepje bovenop, met de code: FAYECERAMIC krijg je er een prachtige witte vaas cadeau bij.

Prijs vanaf €19,95

Massage behandeling – Belledelacroix.com

Als ik je dan toch mag adviseren, zou ik een ‘Belle treatment’ boeken! Een behandeling van 1,5 uur op maat welke je weer helemaal met je lichaam in verbinding brengt. Iets wat je als moeder / vrouw echt wel even kunt gebruiken. Totale ontspanning en je voelt je als herboren. Ik spreek uit ervaring! Dit is omgeving Amsterdam, maar je kunt natuurlijk ook een behandeling boeken elders in de buurt.

Prijs vanaf €40,-

Ode aan het moederschap in de vorm van een kledingstuk

Geloof me als ik zeg dat wij mama’s het echt leuk vinden om iets te krijgen waarop de mooiste ‘titel’ ever staat! Het kan heftig zijn, het moederschap, maar het gevoel van trotsheid overheerst. Dus kom maar op met die mom truien:

Vida + June – €59,99 The Mother sweater

The Mompany – €69,95* The mom hoodie
Momenteel gratis verzending en met code: xmasmom krijg je €5,- korting

Alboe – €49,95 Loose fit sweater 

Haarparfum, olie of masker  – Gisou.com

Is toch weer even anders dan ‘gewone’ parfum! Het hoofdingredient van deze producten is honing en deze komt uit de bijentuin van influencer Negin Mirsalehi’s vader. Iets wat verzorgd en lekker ruikt zijn we sowieso gek op, maar ik kan je vertellen dat we op de verpakking ook al erg lekker gaan!

Prijs vanaf €39,-

Suprise  jar – DIY

Haal een glazen jar en vul deze met kaartjes waarop je dingen hebt geschreven met doe dingen (activiteiten/opdrachten), complimentjes of bijvoorbeeld kleinigheidjes. Laat haar er bijvoorbeeld elke maand 1 uitpakken en je hebt er samen plezier van!

Prijs? Je creativiteit!

*Dit artikel is niet gesponsord

1 Comment

  • Julia

    Ik heb een leuke t-shirt laten bedrukken bij Promiday, zo kun je er andere producten laten bedrukken, zoals mokken, petten, boekjes en veel meer! Een echte aanrader als je opzoek bent naar een uniek cadeau.

    https://www.promiday.nl/

    Reply

Leave a Reply