Dilemma Dinsdag

Liza Sips

  • By
  • 13 maart 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander. Vandaag hebben we het genoegen met niemand minder dat de prachtige en vooral lieve Liza Sips.

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Liza Sips, moeder van Jonathan (ook wel Jonah genoemd) van bijna twee jaar en verloofde van Ralph! Ik ben actrice, presentatrice en schrijfster en heb sinds vorige jaar samen met mijn goede vriendin Sophia Tienstra het online moederplatform op YouTube genaamd MommyProof.TV!

Je vriend(in) betrappen met een andere vrouw of met een andere man?
Nou, in beide gevallen zou ik niet heel blij zijn. Denk dat ik hier uiteindelijk niet veel verschil in is, omdat het in beide gevallen betekend dat je man waarschijnlijk niet happy is in zijn relatie.

Liever achterblijven op een onbewoond eiland of op een planeet in de ruimte?
Op een onbewoond eiland! Dat is tenminste ‘van deze wereld’ en heb je denk ik een hogere overlevingskans. Expeditie Robinson, maar dan in real life!

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Haha, wat?! Uhm, vast mijn verloofde. Ik bel hem sowieso als ik ergens hulp bij nodig heb, dus in dit geval zal hij ook zeker mijn partner in crime zijn!

Weten hoe de wereld vergaat of wanneer de wereld vergaat?
Liever wanneer. Als je wel weet hoe, maar niet wanneer dan zit je er misschien je hele leven “op te wachten”, terwijl het misschien pas over 1000 jaar plaats vindt. Wanneer is natuurlijk eng, omdat er dan een klok gaat starten, maar met een beetje mazzel maken wij, onze kinderen, kleinkinderen en de kinderen daarna dat in ieder geval nog niet mee!

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op?
Degene die als eerst overleden is, haha. Ik zou er niemand voor vermoorden! Ralph heeft denk ik wel een heel lekker lichaam.. Maar hij is de grote MacGyver van de familie, dus ik denk dat we met hem sowieso de grootse kans hebben om te overleven, haha.

Kaal zijn (overal dus) of veel te veel lichaamsbeharing hebben?
Makkelijk: te veel lichaamsbeharing. Het is misschien wat meer werk, maar er valt genoeg tegen te doen. Helemaal kaal zijn lijkt me ontzettend vervelend.

Tien miljoen euro ontvangen in ruil voor tien levensjaren of betaal je liever een miljoen euro voor tien extra levensjaren? Sowieso een miljoen betalen voor 10 GELUKKIGE en GEZONDE levensjaren! Dat zijn dan wel de voorwaarden.

Altijd de waarheid moeten vertellen (en dan echt altijd) of altijd moeten liegen?
Die vind ik heel lastig! Ik ben graag eerlijk, maar kan soms ook wel eens iets liever niet uitspreken omdat ik bang ben een ander te kwetsen. Ik denk dat je in beide gevallen in ieder val niet veel geliefde overhoudt.

Last but not least.. Een scheet of een boer in het openbaar?
Een boer. Dat is enkel geluid en ik denk dat je daar je omgeving een groter plezier mee doet.

Volg Liza op Instagram!

Fotocredits: www.ijffphotography.com

No Comments Found

Leave a Reply