Kids

Look at Dyem #3

  • By
  • 12 juli 2018

Als ik een uitnodiging krijg voor een event denk ik altijd even 3x na of het echt iets is wat ik leuk vind en of het bij mij past. Want hoewel je het niet van mij zou verwachten, voel ik mij altijd wat ongemakkelijk. Iets met dat ik stiekem helemaal niet gemaakt ben voor ‘dit wereldje’. Maar toen Dyem en ik samen werden uitgenodigd om de collectie van NOP te bekijken, hoefden we niet lang na te denken.

Vooral omdat ik nu niet alleen hoefde te gaan. Grapje! Omdat mevrouw Dyem een ontzettend eigen wil heeft en shoppen zonder haar er bij, verleden tijd is. Dus ik betrek haar nu overal bij en dat heb ik geweten. Het is alsof ik met haar op stap ben in plaats van andersom. Zij regelt het allemaal wel even. Want toen er aan haar werd gevraagd welke kledingstukken zij het leukste vond wist ze precies wat zij wilde. Wat ik overigens helemaal snap, want de collectie zit vol met te gekke items!

Mocht je nu denken, NOP? Klinkt als.. Klopt! NOP is het nieuwe kinderkleding label van Noppies. NOP is speciaal ontwikkeld voor uitgesproken en nieuwsgierige kids in de basisschoolleeftijd (op Dyem haar lijf geschreven dus). NOP staat voor fun, verrassing en herkenbaarheid en is er voor zowel jongens als meisjes. NOP heeft een vleugje Scandinavische stijl (en dus helemaal hip!) – vernieuwend, onderscheidend en met geometrische vormen. Een leuk weetje, ze hebben tevens een NOS-collectie: Never Out of Stock – een speciale collectie die altijd op voorraad is. De NOP kinderkleding collecties lopen van maat 104 t/m 152.

Dyem heeft mij dit keer verbaasd met haar favoriete items. Ik denk namelijk vaak te weten wat ze leuk vind, maar de beste meid weet nog altijd gek uit te hoek te komen. Ze koos voor weliswaar roze (!) items, welke normaliter voor meisjes zijn zegt ze (en zij is dat natuurlijk niet, duh), en best wel een heftig printje. Mij hoor je niet klagen, I love it! Wat jullie?

Trui shop je hier (nu in de sale!)
Jumpsuit shop je hier (nu in de sale!)

Je kunt nu heel veel leuke items shoppen in de sale, en ik waarschuw je alvast, je wordt gek! Het setje van Dyem is super leuk voor de mooie zomerdagen, en mocht het in de avond wat frisser worden, dan gooi je gewoon die trui er over heen. Super leuk! Hieronder nog wat foto’s van ons dagje samen tijdens het event waar mevrouw trouwens ook items aan heeft van NOP.

Top shop je hier (nu in de sale!)
Denim short shop je hier (nu in de sale!)

Ben je nou benieuwd naar de hele collectie? Neem dan een kijkje, want er is zoveel leuks. Ook voor jongens!

No Comments Found

Leave a Reply