Kids

Look at Dyem #1

 • By
 • 13 april 2018

Zoals jullie misschien wel eerder hebben kunnen lezen heeft onze dochter Dyem een heel eigen stijl. En waar ik eerst klakkeloos wat dingen insloeg, laat ik nu alles van te voren eerst zien om te voorkomen dat ze zegt “euh dat trek ik niet aan hoor mama”. Want zo gaat het. Ik kan hoog of laag springen, maar als mevrouw iets niet aan wilt dan laat ze dat ook duidelijk weten.

Nu kan je denken, ja hallo, jij bent toch de moeder, jij bepaald? In zekere zin is dit uiteindelijk wel zo, maar ik vind het ook erg belangrijk dat onze kinderen zich prettig voelen in wat ze aan hebben. Ga maar na bij jezelf, soms voel jij je ook niet prettig in die ene broek of dat net wat te strakke shirtje, dan zeg je ook niet tegen jezelf, doe toch maar aan, kan best! Dus waarom zouden we dit dan wel bij onze kinderen doen? En daarbij komt, ik vind het alleen maar goed dat ze een eigen mening hebben en duidelijk weten wat ze willen. Dit zullen zij dan ook toepassen in hun dagelijkse bezigheden en straks in hun ‘volwassen’ leventje.

Goed, dat gezegd te hebben. Zowel Tyra als Dyem hebben een compleet eigen stijl. Ze neigen allebei naar het stoere met een ‘girly’ touch. Dyem houdt nu vooral van een sportief tintje en zit in een voetbalfase. Papa blij, dat snap je. Voor haar verjaardag heeft ze een voetbaltenue gevraagd met haar eigen naam er op. Maar ook een zeemeerminnenpak waar ze al 2 jaar om vraagt. Wat ik zeg, stoer met een girly tintje.

Nu het mooie weer er aan komt wilt Dyem eigenlijk elke dag met korte mouwen de deur uit en het liefst haar teenslippers aan. Zoals het er nu uit ziet kan dit ook zeer binnenkort, yeah! De kast van de meisjes begint steeds meer lente/zomer kleding te verwelkomen en ik deel vandaag met jullie 2 ‘looks’ helemaal in ‘Dyem stijl’ ! De ‘looks’ hebben wij geshopt bij Kixx online. Mega tip voor de papa’s en mama’s, want je bent namelijk wel even zoet op de website. Zoveel leuks, sorry! (not sorry).

De broek is van Name it en shop je hier
De top is van Tumble ‘n Dry en shop je hier

De broek is echt top favoriet. Het heeft zo’n fijn stofje en zoals je ziet, de streep aan de zijkant maakt het sportief. De top met bloemen is wel lekker meisjesachtig, maar door de juiste combinatie van kleuren, prints en weer die strepen, is het geheel toch pittig. Heerlijk outfitje  voor de lente, maar beiden kunnen ook prima apart gedragen worden. De broek met een spaghettiband hemdje, en de top met bijvoorbeeld met een spijkershortje. Misschien leuk om te weten dat beide items een zeer zacht prijsje hebben, toch mooi meegenomen!

De rok is van Tumble ‘n Dry en shop je hier
De trui is van Ammehoela en shop je hier

We trekken de streepjes nog even door. Want hoe leuk is deze rok? Trouwens ook heel goed te combineren met de bloemen top van de vorige look! Mix & Match, is helemaal hot, dus why not? Ik ben sowieso groot fan van Ammehoela, want ze hebben ook fantastische items voor de echte mini’s onder ons. Je wilt letterlijk alles, dus wees voorbereid.

Vinden jullie het leuk als we deze ‘Look at’ rubriek er in houden? Voor inspiratie of gewoon lekker om te koekeloeren? Laat het ons weten! Uiteraard komen de andere meisjes dan ook voorbij. En misschien soms ook mama.

Foto’s deels gemaakt door: Just Nicole Photography

2 Comments

 • Naomi

  Leuk! Haal er zelf nog inspiratie uit en misschien voor mijn toekomstige dochtertje 😄

  Reply
 • Maxime

  Ontzettend leuke rubriek!

  Wat een mooi haar heft Dyem! En leuke outfits offcourse!

  Reply

Leave a Reply