Daily faye

Look at me #1

 • By
 • 27 juni 2018

Dat weerbericht van deze week? Goals! Ik bedoel, dit moet toch altijd het geval zijn? Het enige ‘minpuntje’ wat ik kan opnoemen is, is dat de blote benen tevoorschijn moeten komen. Ik vind knieën zo iets lelijks hebben. Ik kan er niks knaps over zeggen. Gewoon überhaupt knieën. Wie heeft ze bedacht? Slaat écht als een tang op een varken. Net als dat sommige mensen alles kunnen eten en niet aankomen en ik eet 1 koekje en het zit meteen op mijn reet geplakt. 

Nu kan ik er natuurlijk voor kiezen om een broek te dragen, maar ik kan je vertellen dat een broekje momenteel ook niet heel charmant staat, laat staan lekker zit. Helemaal mijn eigen schuld want ik eet elke avond minimaal 1 chocolade koekje. Zo kom ik natuurlijk nooit in mijn ‘oude’ kleren. Overigens wel weer een heel goed excuus om een nieuwe garderobe aan te schaffen.

Om die beeldige knieën een beetje meer ‘sjeu’ te geven, hijs ik mijzelf het liefst in een jurkje. Beetje zwierig, niet te strak en het moet bepaalde punten accentueren. De juiste punten zullen we maar zeggen. Ik heb voor mijn postuur best een slanke taille dus doet een riempje, lintje of bandje het altijd erg goed vind ikzelf. Een zwierige onderkant doet de benen slanker lijken en een blote schouder trekt de aandacht naar de bovenkant in plaats van naar de heupen die er niet om liegen. Zó, dat waren een aantal gratis tips van Frits, doe er je voordeel mee!

Omdat ‘the hub’ mij ook graag ziet in wat vrouwelijkere jurkjes in plaats van die wijde gevallen (waar ik me heerlijk in voel, maar hij een slappe plasser van krijgt), heb ik onlangs bij mijn vriendin Kim van KIBA Fashion een aantal nieuwe jurkjes  aangeschaft.

Ik ben dol op geel, het kan mij dus ook geen reet schelen dat mensen zeggen dat maar weinig mensen het kunnen hebben. Ik ben dus die uitzondering op de regel.

Jurkje shop je hier

Bloemenprint is ook zo’n ‘ding’. You either love it or hate it. En  9 van de 10 keer vind ik het helemaal leuk. Maar om niet helemaal in het ‘moeke’ hokje geplaatst te worden, probeer ik wel altijd de boel op te krikken met een stoere touch. Een paar boots er onder een pittig kapseltje. Je kent het wel.

Dit is dus het favorietje van manlief. Wel eentje die een glimp naar die verrekte knieën geven maar oké van deze kan ik het hebben!

Jurkje shop je hier

Zit me ineens te bedenken dat dit de eerste ‘Look at’ was van mijzelf. Puur omdat ik dit soort 1 op 1 foto’s best een beetje awkward vind. Maar ben benieuwd of jullie dit leuk vonden of dat je denkt, meid, beter volgende keer niet. Let me know!

2 Comments

 • Annelies

  Je schrijft zo grappig ! En je staat heel mooi met jurkjes

  Reply
  • Faye

   Wat leuk om te horen, dank je wel! x

   Reply

Leave a Reply