Daily faye

Look at me #2

 • By
 • 20 juli 2018

Afgelopen week was het me een drukte van jewelste. In eerste instantie wist ik niet of mijn hoofd er wel helemaal naar stond, maar uiteindelijk ben ik blij dat ik bepaalde dingen juist wel heb gedaan. Dingen die ik normaal gesproken niet zo gauw en makkelijk zou doen.

Ik moet er bij zeggen dat, zonder manlief een hoop dingen niet mogelijk zou zijn geweest. Dus lieverd, dank je wel voor het pushen zo nu en dan, en de back-up uiteraard! Ik heb dus deze week volle bak kunnen genieten tijdens onder andere het event van Prénatal X Stokke bij strandpaviljoen Hippie Fish in Zandvoort. Man, man, man, daar word je dus wél vrolijk van! Je waant je serieus even in het buitenland. Oké, je moet er wel even die heldere blauwe zee bij denken. Maar dan is Cotton Beach Club op Ibiza er niks bij!

En in dat geval moet ik natuurlijk wel een beetje proper voor de dag komen. Zeker omdat ik niet echt thuis ben in dat hele evenementen gebeuren en ik me net lulletje rozenwater voel in gezelschappen. Dus.. ik heb mijzelf in mijn J.lo jurk gehesen  (altijd zo lekker gewoon gebleven), de boel gekrult, een flinke bak make-up er op gepleurd en een beetje gek gedaan om parels met printjes te combineren. Ik hoor je denken, het moet niet gekker worden. Maar he, moeke gone wild!

De jurk heb ik geshopt bij mijn favoriete winkeltje, Donna Lissa by Kim . Het leuke aan deze jurk is, is dat hij zakken heeft wat het geheel een stuk vlotter maakt. Mijn instappers (loafers voor de hipsters onder ons) heb ik via Nelson (aanrader want ze hebben echt zoveel leuke schoenen, ook voor kids!) en shop je hier . Uber hip voor mijn doen, maar vind ze écht enig. Deze look is een tikkeltje gewaagd (say what?!) voor mij, want.. printjes, parels, borduursels, maar ja, je moet toch echt zelf de slingers ophangen om er een feestje van te maken, niet waar?

Naast de te gekke locatie, de leuke aankleding, en gezellige vrouwen (en mijn geweldige outfit), waren de hapjes ‘to die for’ (niet geheel onbelangrijk). Wederom heb ik mijn poging tot gezond eten kunnen staken. Maar dat mag zeker de pret niet drukken want het was helemaal de moeite hoor. Die culinaire mini kroketten waren namelijk niet aan te slepen. Maandag weer een nieuwe week, en deze jurk verbloemd een hoop, houden we van! Goed, ik was er natuurlijk niet alleen voor het eten, maar ook om het mooie spul van Stokke te bewonderen. Wij thuis zijn naast de Stokke Tripp Trapp, groot fan van het Stokke Flexi Bath. Een badje wat je gemakkelijk kunt inklappen en zo mee te nemen is naar waar dan ook. Wij hebben hem echt al zo vaak gebruikt, dus serieus een dikke vette tip! Het leuke is, is dat ze nu ook een fijne speelset hebben voor in bad. Dus die gaat zeker weten mee op vakantie. Ook werden er nieuwe kinderwagens gepresenteerd met opties waarvan ik bijna zou zeggen “schat haal die knoop uit je zakdoek en we gaan voor een vierde”. Ik heb het overigens bij bijna gelaten..

Al met al was het een geslaagde dag met ontzettend veel gezelligheid en verwennerij! Hieronder nog wat foto’s voor een kleine impressie.

Foto’s gemaakt door: Rianne Fotografie

En nog een paar amateuristische foto’s van mijn IPhone 7 plus 😉

2 Comments

 • Nadine

  Wat een leuk verslag en mooie impressie!
  Zo leuk en gezellig dat je er was Faye! Top!
  Tot de volgende keer! x

  Reply
  • Faye

   Dank je wel! Leuk om te horen. Tot gauw, veel liefs!

   Reply

Leave a Reply