Kids

Look at Tyra #1

  • By
  • 30 april 2018

Ik heb nu steeds meer dat als ik naar haar kijk dat ik denk, waar is de tijd gebleven. Ze kwam in mijn leven, en ik in haar leven, toen ze net twee jaar was. En hoewel ik er met mijn neus bovenop zat, heb ik het gevoel alsof ik even wat heb gemist. Gemist dat ze van een meisje ineens is getransformeerd naar een jonge dame met alles er op en er aan. Ik vind het af en toe best even slikken, want vooral zij doet mij ineens beseffen dat het allemaal wel erg snel gaat nu.

Je snapt dat ik nu natuurlijk vrij weinig te zeggen heb op wat ze aantrekt. Ja, tot op zekere hoogte mag ik mij er mee bemoeien. En dat is voor mij ook wel even een dingetje. Maar ik weet van mijzelf dat ik het vroeger (vroegah), ook bokke irritant vond als mijn moeder mij vertelde wat ik aan moest. Dus.. ik probeer het los te laten. Soort van. Nu moet ik zeggen dat ik met Tyra echt in mijn handjes mag knijpen, want 9 van de 10 keer pikt ze de dingen er uit die ik zelf ook zou uitkiezen. We kropen een tijdje terug samen achter de computer om ons winkelmandje vol te gooien bij Vingino. Hieronder onze items. Ja onze, want ik heb natuurlijk wel een beetje de hand er in gehad.

Army jasje met details – Shop je hier
Bohemian rokje – Shop je hier
Tropisch T-shirt – Shop je hier

Het jasje was direct favoriet. Lekker stoer en door de details op de rug een echte eye catcher. Het rokje is nu prima met een dikke panty en stoere boots. Maar straks als de temperaturen weer aangenamer zijn, knallen we een paar sandaaltjes  of een paar lage sneakers eronder en je zomer outfitje is compleet. Het T-shirt is ook erg leuk op een korte spijkershort en heeft erg leuke details bij de mouwen.

Fashionista trui – Shop je hier
‘Mom’ jeans for teens – Shop je hier

De trui met kittige print moest Tyra in eerste instantie aan wennen, maar zo gecombineerd vond ze het een groot succes. Hij kan ook super gedragen worden met de ‘mom’ jeans op rechts, dat maakt het geheel dan weer wat stoerder. Het grijze rokje en gele trui komen van H&M en het leuke hoedje is van moi! En geshopt bij Boutique 22.

Zullen we de volgende ‘Look at’ met Maez doen? Of een lookje van mams? Laat het mij weten!

Foto’s door : Just Nicole Photography

No Comments Found

Leave a Reply