Kids

Look at us

  • By
  • 20 december 2017

De hamvraag van de feestdagen is toch wel: “Wat trekken we aan?” en natuurlijk wat we gaan eten. Maar omdat het mij momenteel niet veel uitmaakt wat ik eet, als het maar te eten is, leg ik de focus nu even lekker op de kleding.

Omdat ik het voor Maez nu vooral belangrijk vind dat het lekker zit en ik Tyra eigenlijk niet meer kan zeggen wat ze aan moet trekken, is Dyem de ‘sjaak’. Maar die tijd dat ik echt los kon gaan op haar is zo goed als verleden tijd. Mevrouw heeft een geheel eigen stijl en geeft graag haar ongezouten mening over dingen die ik haar wil aan doen.

Met kerst vind ik het erg leuk om wat extra uit te pakken. Vaak gaan we voor een jurkje, maar dit jaar gooien we het over een totaal andere boeg. Momenteel is het glitter, velvet en metallic. En laten wij hier nou net van houden. We zijn het dus een keer eens, zij en ik. Dyem heeft gekozen voor een metallic gouden rokje, super schattig blousje en dan wel gecombineerd met stoere boots. Een beetje lipgloss van mama maakt natuurlijk de look helemaal af!

Shop het blousje hier
Shop het rokje hier
Shop de laarzen hier

En het leuke is, is dat je met de kortingscode: FAYEBONE 10% korting krijgt op de gehele bestelling. Dus ook op de sale items! (Geldig t/m 4 januari 2018)

Zelf kies ik vaak voor een jurkje. Lekker ‘safe’. En vooral nu. Mijn lijf is bij lange na nog niet wat het zijn moet en hoe fijn is het dan dat je dit kunt verbloemen in een wijd jurkje. But I didn’t! Ik dacht doe eens gek. In het kader van “you only live onces”. Jumpsuit it is! En zeg nou zelf, je kunt geen genoeg glitters in je leven hebben right? Ik ben zo blij met dit pak, want hij is niet alleen enig, hij zit ook nog eens heerlijk. Een velvet tasje er bij met fraaie details en ik ben ready voor die vreetdagen.

Jumpsuit shop je hier
(bij WE online uitverkocht maar dus nog wel in de winkels verkrijgbaar en via de link)
Tasje shop je hier

Wij zijn benieuwd wat jullie van onze look vinden. Laat het ons weten, vinden wij leuk!

No Comments Found

Leave a Reply