Daily faye

Mijn favoriete verzorgingsproducten

  • By
  • 14 april 2019

Het kan aan de leeftijd liggen, want hé ik word ook ouder, maar ik geef steeds meer om verzorgingsproducten. Ik laat me graag adviseren en doe research naar bepaalde dingen. Waar ik voorheen nooit deed aan crèmetjes, gebruik ik er nu twee! Het mag in de krant. Ik deel vandaag de producten die ik graag gebruik en waar ik zéér content mee ben.

Dag en nachtcrème  

Ik gebruikte wel eens op een blauwe maandag een lik uit de Nivea pot van Ter, of als ik weer eens de kolder in mijn kop had een dure pot van Bergman omdat ik er dan een gratis toilettas bij kreeg. Maar consequent iets gebruiken? Wel nee! Maar daar ben ik van terug gekomen, zeker nu de vouwen elke ochtend steeds langzamer verdwijnen. Er is werk aan de winkel. Ik heb een lastige huid vind ik zelf. Hartstikke vet en zeer gevoelig. Maar ik heb denk ik wel mijn producten gevonden.

Ik gebruik nu al een lange tijd (met even een tussenstop om eens wat anders te proberen), zowel de dag als nachtcrème van het merk ‘Time Bomb’. Het is niet dat je denkt, zo lekker goedkoop, maar als je iets hebt gevonden wat werkt voor je huid, mag je er ook best in investeren denk ik. In het kader van ‘lief zijn voor jezelf’ zullen we maar zeggen.

Mooi om te weten: De dag crème  is een multifunctionele crème en ook te gebruiken als make-up primer. Het bevat een mix van Borage oil, glucose en witte bloem olie. De nacht crème is een rijke moisturizer die een onzichtbaar wasachtig laagje over de huid legt. Dankzij dit laagje kan ‘s nachts de huid optimaal gehydrateert en verzorgt worden. De crème bevat een krachtige mix van oliën, hyaluronzuur en vitaminen de huid optimaal voeden.

Deodorant

Dit is misschien wel het product waar ik op dit moment het meest blij mee ben. Sinds de geboorte van Maez heb ik namelijk last van transpiratie wat niet heel fris ruikt. Heel vervelend! Kwam ik net onder de douche vandaan en nog rook ik mezelf. Ik zag deze deodorant versie al vaker voorbij komen op Instagram, maar Lois (Kruidenier) trok mij over de streep door haar verhaal met precies dezelfde klachten als dat ik heb. Ik gebruik hem nu 2 maanden en ik merkte in de eerste week al verschil. Ik transpireer nog wel, maar het stinkt niet meer. Halleluja! Het is wel even wennen om je deodorant op te smeren in plaats van te spuiten of rollen, maar dat went vrij snel.

Mooi om te weten: Geen parabenen. Geen aluminium. Geen petrochemische bijproducten. Vegan. En niet getest op dieren.

Reinigingsgel

Al zolang ik make-up draag gebruik ik doekjes om mijn gezicht te reinigen. Ik weet inmiddels dat deze doekjes nooit helemaal goed je gezicht reinigen. Het blijkt zelfs uit onderzoek dat je hiermee het vuil juist verspreid.  Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet sta te springen om elke avond mijn gezicht te reinigen, maar het is gewoon iets dat moet. Ik gebruik nog steeds doekjes (zonder alcohol, want anders krijg ik last) om het ergste weg te halen, en daarna was ik het met een reinigingsgel die veranderd van een gel structuur naar een melk structuur op het moment dat het in aanraking komt met water. Het herstelt de PH-waarde van de huid en laat een zachte, gehydrateerde en gebalanceerde huid na.

Mooi om te weten: Dit product is tenminste 95% natuurlijk en 10% biologisch. Geheel vrij van parabenen, nanodeeltjes en genetische manipulatie. Het bevat Acai Extract, Arganolie en Sweet Almond Oil.

Nagellak

Nagellak? Ja, dat versta ik onder verzorgingsproduct. Niets is zo onverzorgd als vieze nagels of halfbakken nagellak. Voorheen ging ik naar de nagelstudio en liet ik gellak zetten, maar ik ben inmiddels blij als ik gewoon naar de toilet kan op het moment dat ik moet. Dus nu gebruik ik al zeker 2 jaar nagellak van Caption. Ik lak mijn nagels met de ‘base’, een kleurtje en vervolgens de ‘top’. Geen lamp nodig en het is gemakkelijk te verwijderen met nagellak remover. Oh, niet geheel onbelangrijk het blijft bij mij minimaal 2 weken netjes zitten. Ik ben mega fan van deze nagellak! Want vind niks mooiers dan gelakte nagels.

Ik ben benieuwd wat jullie favoriete verzorgingsproducten zijn en of jullie deze al kende. Laat het mij weten!

Dit artikel bevat geen betaalde samenwerking, maar puur mijn ervaring en wellicht een inspiratie voor jullie!

No Comments Found

Leave a Reply