Daily faye

Mijn voornemens voor 2018

 • By
 • 13 december 2017

Gisteren las ik de Instagram post van Kelly Weekers waarin zij vertelde dat zij dit jaar geen voornemens nam die gaan over het stoppen van dingen, maar juist over de dingen die zij wilt gaan doen in 2018. En ik ga met haar mee doen.

Ik ren, ik vlieg en ga met een treinvaart vooruit. Ik kijk naar wat komen gaat en ben al bezig met morgen. Ik ben mij van geen kwaad bewust, maar doe alles tegelijk zonder even stil te staan bij wat er zich nu afspeelt. Ik verheug mij op dingen die nog moeten komen, maar vergeet te genieten van vandaag. Ik kijk graag naar een ander maar haal mijzelf naar beneden. Ik heb moeite met het goede te incasseren en het slechte te negeren. Ik geef mijzelf een doel dat eigenlijk gebaseerd is op het zien van andermans doelen. Ik kijk te veel naar het gras aan de overkant dat groen lijkt maar wat achteraf niet zo groen blijkt. Vanaf nu kijk in de spiegel want alleen dat matcht met wat ik zie. Niet streven naar perfectie maar naar verbetering. Niet dingen als fout bestempelen maar als leer momenten.

Ik neem mij voor om echt de dag in z’n geheel te beleven, en niet gehaast de dag door te komen om al weer te denken aan morgen. Ik neem mij voor om ‘het’ te nemen zoals het is en elk ‘klein’ momentje te waarderen, want aan het einde zijn het de kleine dingen die het groots maakte. Niets is gegeven in het leven. Ik ben klaar om te beginnen aan de langste reis van mijn leven: van mijn hoofd naar mijn hart.

2018 ik ben klaar voor je.

2 Comments

 • Magdalien

  Mooi omschreven! Ik doe met je mee!

  Reply
  • Faye

   Yeah! Dank je wel x

   Reply

Leave a Reply