What's Hot

Home: Mini make-over met MrStarskyAmsterdam

  • By
  • 8 augustus 2018

Na 6 jaar werd het eens tijd om onze woonkamer een opknapbeurt te geven. Zo hebben we de muren voorzien van een nieuw likje verf, en kozen we nu eens voor wat anders dan wat foto’s aan de wand. Namelijk een sterrenhemel van MrStarskyAmsterdam! 

Ik hoor je denken, sterrenhemel? Is dat niet iets voor op de slaapkamer? Of misschien voor in de kinderkamer? Kan ook, maar je hebt verschillende uitvoeringen, en ik heb gekozen voor de Aqua variant. De poster is uitgevoerd in een zachte aquarelstijl met een serene en tijdloze uitstraling. En omdat de blauwtinten perfect staan bij de kleuren in onze woonkamer, besloot ik om de lijsten achter onze eetkamer tafel te hangen.

Met de posters van MrStarskyAmsterdam vereeuwig je de unieke stand van de sterren op een voor jou bijzonder moment. De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt. Ik heb gekozen voor de sterrenhemel op de dag dat onze meisjes zijn geboren. Om de posters nog unieker te maken, heb ik onder elke poster een stukje tekst van hun geboortekaartje gezet. Ik vind het zo gaaf geworden! Het is weer eens wat anders dan een foto van je kind aan de muur. Tegelijkertijd vind ik het ook een stukje kunst, en dat met een speciale betekenis. Ik hou er van!

De posters heb je in verschillende formaten en uitvoeringen, en sinds kort kun je er ook lijsten bij bestellen. Ik vind dit ideaal, want anders weet ik het wel weer, dan zijn de posters binnen maar vergeet ik steeds om een lijst te halen. Nu kon ik direct manlief de opdracht geven om ze op te hangen (nadat hij alle muren had geschilderd). Naast dat het leuk is voor in de woonkamer of op de kinderkamer, is het ook ontzettend gaaf om cadeau te doen. Niets is leuker dan een blijvend kado met een persoonlijk tintje.

Benieuwd geworden naar de posters? Ontwerp nu jouw eigen unieke poster hier. En hoe ze bij ons staan? Hieronder het resultaat!

Na het schilderen mét onze persoonlijke kunst!

Mede mogelijk gemaakt door MrStarskyAmsterdam

No Comments Found

Leave a Reply