What's Hot

Nelson: In love met de Steve Madden collectie

  • By
  • 6 december 2018

Ik wil dus even van iedereen een ‘amen’  voor de hele collectie van Steve Madden bij Nelson. Want ik weet niet hoe ik het presteer, maar ik pik er elke keer weer een paar uit, zonder dat ik van te voren zie van wie ze zijn. Conclusie? Steve Madden is my man! 

Ik ben er achter gekomen dat Steve, zo mag ik hem noemen inmiddels, is begonnen in 1990, tevens het jaar dat ik aan het leven begon. Zie je, dat schept een band. Hij begon met een investering van 1100 dollar en verkocht zijn collectie vanuit zijn achterbak. Nu 28 jaar later heeft hij miljoenen klanten over de hele wereld en houdt hij zich vast aan hetgeen waar hij vanaf het begin in geloofde, uniek en zelfverzekerd durven zijn.

De collecties van Steve zijn gebaseerd op trends, rock & roll vibes en urban touches, maar ze behouden altijd die eigenwijze en verleidelijke touch waar het merk voor staat. Een collectie waar, naar mijn mening, iedereen zich wel in op z’n minst 1 schoen kan vinden. Daarom hieronder een aantal leuke op een rij!

Van boots, pumps tot aan sneakers.. ik zei het toch? Voor ieder wat wils!

Ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Klik hier.

Zelf kon ik het niet laten om voor de kittenheels te gaan in een enkellaars variant. Als pump vind ik hem vrij truttig, maar als laarsje heeft hij toch net even wat meer pit. Combineer hem bijvoorbeeld met een goede skinny jeans en sweater en je hebt een casual look met een kittig randje. Draag je hem met een blouse en jasje dan ben je lekker op chique. Super leuk dus ook met de feestdagen! Niet geheel onbelangrijk, op een kittenheels houd ik het dus de hele dag vol èn ik voel me toch net even wat vrouwelijker dan op een platte schoen. Winning!

 

Shop mijn kittenheels hier

No Comments Found

Leave a Reply