Gastvrij

Nieuwe gastblogger: Madelon

  • By
  • 1 oktober 2018

We luiden een nieuwe maand in én ik vond het dan ook tijd worden om weer een nieuwe rubriek het leven in te blazen. Jullie weten inmiddels wel dat ik ontzettend blij ben dat ik de stap heb durven wagen om mijn creativiteit op het net te knallen, maar zoals ik ook al eens eerder heb gezegd, deel ik om te vermenigvuldigen. En zo is de rubriek ‘Gastvrij’ ontstaan. Een rubriek waar ik anderen een plekje biedt om zijn/haar creativiteit te uiten. 

Ik stel jullie dan ook met trots voor aan mijn aller eerste ‘gast’; Madelon! Ik volg deze mama met ontzettend veel plezier. Naast dat ze een dochtertje heeft om op te vreten, wil ik ook nog eens in haar kamertje wonen. Madelon zal maandelijks ons verassen met haar tips, persoonlijke verhalen, leuke adresjes en prachtige foto’s. Ik hoop dat jullie net zo blij met haar zullen zijn als dat ik ben!

Hi!

Mijn naam is Madelon, ik ben 26 jaar en moeder van mijn lieve peuter Fayen van bijna 2,5 jaar oud. Samen met mijn vriend en haar papa Jaimy, wonen we in Zwaag. En nu hoor ik je bijna denken… Zwaag? Want vaak wanneer ik aan iemand vertel waar we wonen, zie ik vragende blikken. Maar het is dus een dorpje dat valt onder Hoorn.

Ik werk parttime op Schiphol, hou erg van shoppen èn koffie, maar ik ben vooral actief op Instagram. Ik deel daar bijvoorbeeld Fayen haar outfits en interieur foto’s. Ik zeg altijd dat het een uit de hand gelopen hobby is, maar stiekem is het een beetje een verslaving.  Ik vind het daarom ook te gek dat ik elke maand een artikel met jullie mag gaan delen met wat ik leuk vind, en hopelijk jullie ook!

Wat vooraf ging..

Tijdens mijn zwangerschap hebben we uiteraard een babykamer ingericht voor Fayen, compleet met de standaard meubels: een commode, een ledikant en een kledingkast. Maar vanaf de dag dat ze geboren werd heeft ze tot aan haar tweede levensjaar bij ons op de kamer geslapen. Haar babykamer diende eigenlijk vooral voor het verschonen van luiers en om haar aan te kleden. Niks mis mee, alleen ik heb nooit echt de moeite genomen om de kamer helemaal te decoreren.

Plots op een dag vond ik het de hoogste tijd voor een eigen kamer voor Fayen. En niet omdat ik haar nou perse uit onze kamer wilde hebben maar het leek me heerlijk om een eigen plekje voor haar te creëren. Eentje met een 1persoons bed, een bureau/speeltafel en een groot vloerkleed. Maar dat betekende dus wel dat haar ‘huidige babykamer’ te klein zou zijn.

En toen gebeurde het, er werden twee kamers op de zolder gemaakt, Jaimy en ik verhuisde naar 1 van die kamers en Fayen kreeg onze, de grootste, slaapkamer van het huis. Onder het mom van, als ze later naar school gaat en er komen vriendinnetjes langs, hebben ze de ruimte om te spelen (lees: Veel plek om alle leuke spulletjes kwijt te kunnen).

En die lieve Jaimy liet mij maar gewoon mijn gang gaan, hielp met verven, hing wat planken op en heeft heel wat ritjes naar de bouwmarkt gemaakt. Wij houden beide wel van een strakke/moderne inrichting en dit hebben we ook doorgevoerd in Fayen haar kamer.

We kozen voor wit als basis met grijs en hebben dit wat zachter gemaakt door naturel houten accenten toe te voegen. Dit zie je ook heel leuk terug komen in het bedje en het bureau. Door het toevoegen van vrolijke en lieve kleuren is het toch wel een echte kleine meisjes kamer geworden! Zo, genoeg gekletst, laten we maar eens naar de foto’s gaan kijken.

 

Dit is hem dan! Zo is Fayen haar kamer geworden. Voor nu, want ik heb nog zoveel ideeën! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en tot de volgende keer!

Liefs,

Madelon

Volg Madelon ook op Instagram!

2 Comments

Leave a Reply