What's Hot

PLUS Express: De boodschappen met 2 uur op jouw adres!

  • By
  • 22 mei 2019

Haast, geen tijd of iets vergeten? We kennen het allemaal wel. Situaties waar je handen te kort komt, maar vooral tijd. Ik had vorige week zo’n moment. Ik kwam terug uit Spanje en werd thuis direct geconfronteerd met de dagelijkse hectiek. Die race tegen de klok ging ik duidelijk verliezen. Geen wereldramp natuurlijk, laten we dat voorop stellen, maar dat betekend wel dat je prioriteiten moet stellen en in oplossingen moet denken.

Boodschappen bezorgen is iets wat steeds meer mensen doen, maar vaak worden die de volgende dag bezorgd of zelfs later. Maar wat als je het diezelfde dag nog nodig hebt, en het liefst zo snel mogelijk? Dat kan met PLUS Express! En ik baal dat ik dit nu pas weet, weet je dat? Want hoe handig is het als je vrijdag op kantoor bedenkt een BBQ te houden voor vrienden maar niks in huis hebt? Als je tussen afspraken zit, geen kant op kan bij de sportklasjes van je kids, of in de file staat en je de supermarkt niet redt? Dan is dit toch dé uitkomst van de dag?

Too good to be true?

Nee! Het is zo simpel als wat. Je start jouw bestelling via plus.nl, selecteert de dichtstbijzijnde PLUS supermarkt, kiest de optie bezorgen en maakt dan de keuze op welk moment je de boodschappen bezorgd wilt hebben.

Ik bestelde mijn boodschappen om 13.00 uur en koos voor de bezorging tussen 16.00 – 18.00. De boodschappen werden om 16.15 geleverd in een krat, netjes binnen gebracht én uitgepakt. Samen check je de boodschappenlijst en wanneer je akkoord bent betaal je de boodschappen. Ideaal!

Leuk om te weten is dat de boodschappen dus echt bij elkaar worden ‘geshopt’ door diegene die de boodschappen bezorgd. Vooraf kun je bij je bestelling aangeven dat wanneer er producten tussen zitten die niet meer voorradig in de winkel zijn, er naar een alternatief gezocht mag worden. De boodschappen komen dus niet, zoals bij andere online boodschappenwinkels, uit een distributiecentrum, maar echt uit de winkel bij jou uit de buurt! Dit is dan ook de reden dat ze het zo snel kunnen bezorgen.

Kosten

Omdat het een exclusieve service is en nog vrij uniek, zitten er wel extra kosten aan verbonden. Waar de normale bezorgkosten bij PLUS op €6,- ligt, betaal je €8,50 voor de PLUS Express bezorging. Het verschil van €2,50 vind ik minimaal, zeker omdat je de Express bestellingen niet wekelijks doet en alleen bij uitzondering. Maar hoe fijn dat deze mogelijkheid er is? Die dag mijn redder in nood!

Van een lege boel naar een gevulde (koel)kast!

Nu blijkt dat PLUS deze service al best een lange tijd aanbied, dus nu ben ik benieuwd of jij al eens had gehoord van PLUS Express? Ik weet in ieder geval dat ik, en de rest van het gezin, er heel erg blij mee waren, aangezien er diezelfde dag nog een lekkere maaltijd op tafel stond!

No Comments Found

Leave a Reply