Een glimp van

Rachelle Eijkelenboom

  • By
  • 28 juli 2018
Er zijn van die mannen en vrouwen die een stijl hebben om te kwijlen. Een kledingkast hebben waar je alleen van durft te dromen. En combinaties neerzetten die je simpelweg wilt copy en paste-en. Hoe doen zij dat toch? Waar halen zij hun inspiratie vandaan en waar shoppen zij in godsnaam? Deze rubriek is zoiets als gluren bij de buren. En zeg nou zelf, wie geniet daar nou niet van? Het heeft even geduurd deze keer maar dan hebben we wel wat natuurlijk! Deze stijlvolle mama heeft niet alleen een hele fijne kledingkast, maar ook nog eens een eigen beautysalon. Ik stel jullie met veel liefde voor aan Rachelle Eijkelenboom.

Stel jezelf eens even voor!
Ik ben Rachelle, 27 lentes jong, getrouwd met mijn ‘highschool lover’ Julian en ben sinds afgelopen januari trotse mama van kleine Jax.

Ben je altijd een ‘mode meisje’ geweest?
Mensen mooier maken vond ik al leuk toen ik nog een mini meisje was. Vriendinnen moesten het ontgelden en ik heb zelfs weleens een pony geknipt bij een van hun, haha. Vaak doken we ook mijn kleding kast in voor verkleedpartijtjes en moest op een verjaardag de hele kamer kijken naar mijn modeshows en optredens. Ik liet mij ook niet graag aankleden en wilde echt mijn eigen ding doen, (hoop dat ik Jax nog wel heel lang mag kleden maar dat zal wel niet thanks to Karma) sorry mama!

Toch ben je een andere kant van verzorging op gegaan..
Klopt! Vanaf mijn 19e heb ik mijn eigen beauty salon, maar fashion heeft mij wel altijd getrokken. Ik heb in mijn salon ook een tijdje accessoires verkocht en kledingparty’s gegeven. Je weet wel, een soort tupperware party bij mensen thuis met kleding en accessoires dat ja. Maar dat duurde niet lang, al dat gesleep werd ik snel zat. Toen begon ik met Instagram en werd dat mijn nieuwe fashion gril. Het begon met mijn outfits delen door middel van foto’s zonder mijn hoofd erop. Vanaf daar begon ik steeds meer van mijn leven te delen en is het een soort uitgelopen hobby geworden.  Ik vind het super leuk om contact te hebben met mijn volgers en heb ik er echt een paar ‘Insta buddies’ aan over gehouden.

Als je in een woord jouw stijl moest omschrijven, dan zou dat zijn?
Rock ‘n roll! Vrouwelijk met een stoer randje, daarom ook de naam ‘RocknRachelle’. Ik kleed mijzelf  ‘s morgens aan naar hoe ik mij voel. Voel ik mij vrolijk, dan ga ik voor kleur. Weet ik niet wat ik aan moet, dan ga ik voor panterprint (word ik altijd happy van), en voel ik mij ‘badass’ die morgen, dan wordt het een t-shirt met een ripped jeans, leren jasje erop, and off we go!

Heb jij een verslaving op fashion gebied?
Ja! Een dikke vette aan schoenen en tassen want die maken de outfit toch wel af vind ik! Ik mix and match Zara met high end merken, dat houdt alles een beetje in balans.

En is manlief ook zo’n modeliefhebber?
Nou, het fijne is, is dat ik mijn fashion grillen ook kan en mag los laten op mijn hubby. Hij vind het namelijk helemaal prima dat ik zijn kleding klaar leg haha. En ik heb er nu nog een mini mannetje bij die ik kan aankleden, I love it! Afwisselend van preppy met stoer, dat is toch wel mijn ding.

Fijne plaatjes, niet waar? Meer zien? Volg Rachelle dan hier op Instagram!

No Comments Found

Leave a Reply