Dilemma Dinsdag

Renée Vervoorn

  • By
  • 6 februari 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander. Deze week het woord aan een ‘power’ vrouw waar ik toch wel een beetje jaloers op ben (in a good way). Dat lijf, die lach, wat een verschijning! Goed, over tot de dilemma’s. Kom maar door Renée..

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Renée, 42, moeder van 2 heerlijkheden, getrouwd met de liefste & leukste Guy van der Reijden, baasje van Teddy en ondernemer pur sang. Wapenfeit: PLTS high intensity Reformer Pilates & Barre.

Niet kunnen proeven of niet kunnen ruiken?
Drama. Meteen al. Jeetje, hoe kan een mens hieruit kiezen? Allebei verschrikkelijk en bovendien onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar als ik moet kiezen; dan niet kunnen ruiken. Want het proeven van lekker eten & drinken staat voor genieten en gezelligheid en dat is een heel belangrijk deel van ons leven.

Tijdens een feestje altijd onder de tafel moeten zitten of 24/7 ladder zat zijn?
Ladderzat zijn is echt k.l.o.t.e, maar onder de tafel zitten is niets voor mij. Ik wil erbij zijn; daar waar hét gebeurd. Dus dan maar kenttertje lam onder de mensen, in de gezelligheid, middenin het leven.

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Mijn man. Zonder twijfel. Hij staat altijd voor me klaar in nood situaties, hij is pragmatisch, vindingrijk en niet geheel onbelangrijk in deze: sterk. 

Om het leven komen door verdrinking of door bevriezing?
Mijn god. Wie verzint zoiets? Faye, ik moet je écht in contact brengen met een therapeut. Hier gaat iets mis..Bevriezing dan. Verdrinking is mijn grootste nachtmerrie (al HAAT ik kou!).

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op?
Mezelf. Teentje voor teentje. Wel even de gellak-teennageltjes verwijderen…. (bah bah bah).

Je eigen teennagels opeten of je hoofdharen?
Dan maar hoofdharen. Teen nagels lijken me niet makkelijk door te slikken.

Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur
Op zich ben ik geen fan van diepe rimpels, maar met twee dochters kennen we het leed dat slapenoze nachten heet. Ik gun ons zo nu en dan een ononderbroken nachtrust zodat we het leven als leuk en interessant kunnen blijven ervaren. Dan maar een rimpeltje erbij.

Een prestatie geven voor honderden mensen in je ondergoed of helemaal nooit meer ondergoed dragen?
Geen probleem. Dan een presentatie voor 100 man in ondergoed. Ik voel me beter op mijn plek voor 100 dan voor 10 man en loop zonder gene in heel weinig rond. Ik voel me heel comfortabel in mijn eigen lijf. Dat is een van de cadeaus van ouder worden; ik relativeer veel (meer!) en ben dankbaar voor de dingen die ik heb (en accepteer de dingen die ik niet heb meer).

Last but not least.. Nooit meer je favoriete standje of nooit meer je favoriete gerecht
Ja doei. Je kunt de boom in. Deze vraag is écht niet te doen. Hahaha…

No Comments Found

Leave a Reply