Kids

Schoenen voor de allerkleinsten: Shop tip!

  • By
  • 20 februari 2019

Vanaf het moment dat ze kunnen stappen wordt het leuk! Althans, dat vind ik. Het staat allemaal net even wat vlotter, en je baby is officieel geen baby. Dat is wel even janken. Maar hup, rug recht, tanden op elkaar en koop een paar goede stappers voor die kleine.

In verband met de ontwikkeling van kindervoeten is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste schoenmaat en schoenen kiest. Nelson schreef een artikel waarin er wordt uitgelegd hoe kindervoeten zich ontwikkelen, super handig om te lezen! Lees hier.

Maez heeft momenteel 3 paar schoentjes, waar ze er eigenlijk maar 2 van draagt. Haar eerste paar kocht ik bij Zara met kerst, meer omdat ze ineens zo rap liep en ze niet meer opgetild wilde worden, en ik als loeder moeder mezelf nog niet echt had voorbereid hier voor. Maar ik kan niet anders zeggen dat deze schoentjes top zijn. Ze zijn heel soepel, bieden toch ondersteuning en zijn licht.

Inmiddels is ze een maatje gegroeid en wilde ik alvast een lente model aanschaffen die wederom niet te stug zijn, maar wel stevig zitten en niet te zwaar zijn. Nelson heeft een super fijn assortiment kinderschoenen, niet te veel, niet te weinig. Uiteindelijk ben uitgekomen op het nieuwe converse modelletje voor de allerkleinsten. Verliefd ben ik er op! En Maez ook, want ze grijpt ieder moment aan om ze te pakken en met gebaren duidelijk te maken dat ik ze aan moet trekken.

Ik was op voorhand een beetje bang dat ze nog niet helemaal lekker zouden zitten bij haar hiel omdat het een laag model is, maar niet nodig, ze zitten als een huis! En check even de details met hartjes.

Maez haar schoentjes shop je hier

Ik ben benieuwd waar jullie op letten bij het aanschaffen van kinderschoenen. Misschien hebben jullie nog tips? Laat het mij weten!

1 Comment

  • Annelies

    Ik zoek ook achter soepele stevige schoentjes. En liefst rozige, witte of goude die op alles passen. Bij veel kinder schoentjes kan je het zooltje er uit halen, dan kan je makkelijker kijken of het past. Back in the days ( ruim 10 jaar geleden ) was ik verkoopster in een kinderschoenenwinkel, en dat was wel heel handig met opstandige tenenkrullende peuterpubers. Schoentjes Maez zijn super mooi!

    Reply

Leave a Reply