What's Hot

Spice up your life: Plateauzolen zijn het helemaal!

  • By
  • 16 mei 2019

Waar ik heel lang moest wennen aan de ‘chunky’ trend, was ik per direct verkocht aan de plateauzolen hype oftewel, platform schoenen. Ik bedoel, hallo, ik ben formaatje lilliputter dus elk extra stukje lengte is van harte welkom. Helemaal als het ook nog eens comfortabel loopt! 

Nu moet ik wel heel eerlijk bekennen dat niet elke plateau voor mij is weggelegd. Zo heb ik namelijk vrij curvy benen en dit gaat, naar mijn mening, niet helemaal lekker samen met van die plateau boots. Wat ik zelf ontzettend jammer vind! Heb met mijn eigenwijze kop wel een stel gekocht die nu mooi staan te wezen in de kast. Máár welke ik wel helemaal te leuk vind zijn de Converse Chuck Taylor Platform! Sportief, jeugdig en ook nog eens rete hip nu. Zo ga ik toch nog een beetje met mijn tijd mee. Ik heb ze geshopt bij Nelson, en kwam daar nog een aantal andere leuke plateau schoenen tegen:

En hoe je ze styled? Super onder een maxi jurk met een spijkerjas er op voor de betere dagen in Nederland. Maar ook als het wat minder is draag je ze onder een flared broek, nonchalant t-shirt en een leren jack. Helemaal leuk! En even over die flared, bij mij zijn ze altijd te lang (want hé lengte), maar met deze er onder zijn ze perfect. Niet alleen knap, maar ook handig dus.

Ik ben benieuwd wat jij er van vind, en of je het aandurft. Twijfel je nog of heb je toch nog vragen over hoe je ze het beste kan dragen? Stel ze gerust!

 

No Comments Found

Leave a Reply