What's Hot

Gaaf platform: The Mompany

  • By
  • 24 mei 2018

Oh wat kan ik hier van genieten. Een vrouw die zich inzet voor ons vrouwen. En hoe?! Ik ben al geruime tijd groot fan van Florine Duif maar met haar inzicht, ideeën en puurheid zal zij ook gauw jouw hart veroveren. Niet overtuigd? Wacht maar! Lees meer over haar platform welke van alle markten thuis is, en geef dan maar toe. She got you!

Hey, you beautiful thing you!
Zwanger zijn is iets bijzonders. Het brengt nieuw leven, en ja, dat brengt veranderingen met zich mee. Je lichaam bijvoorbeeld. De verandering van je lichaam zorgt voor andere behoeftes. Zo zal je nieuwe behoeftes hebben op het gebied van voeding, lifestyle en stijl. Nee, dat betekent dus niet dat jij als persoon verandert. En nee, daar hoef je echt niet veel voor op te geven. Je zou alleen hier en daar wat kunnen aanpassen..The Mompany to the rescue!

Geboren uit een natuurlijke behoefte naar dé plek voor mooie, eerlijke spullen, kleding en informatie. Voor, tijdens en na je zwangerschap. Een full-service site voor moms (to be)! Één waar lifesavers, giftboxes en een online marktplaats met de mooiste merken voor jou en je little one samenkomen. Een exclusive destination die bij jóú past. Want jij bent the momb!

We weten dat je druk bent en dat de hormonen door je lichaam gieren. Laat ons je daarom helpen. Oprichter Florine Duif vond tijdens haar eigen zwangerschappen (tweemaal) niet altijd de juiste middelen en informatie waaruit blijkt dat investeren in jezelf – en een betere wereld – tijdens je zwangerschap ook leuk kan zijn. Treat yourself! Daarom is ze, samen met een team van experts, The Mompany gestart.

Magazine
Een online platform kan natuurlijk niet zonder een magazine: dagelijks fijne artikelen van ervaringsdeskundigen op het gebied van moederschap. Eerlijke verhalen, interessante weetjes en informatie waar je naar op zoek bent als (first time) mom!

Lifesavers
Nuttige, praktische en onderbouwde e-formatie op het gebied van beauty, lifestyle, yoga en mindfulness. Zeker geen diëten, trainingsprogramma’s of ‘moetjes’, enkel inspirerende online podcasts, oefeningen en tips waar je tijdens en na je zwangerschap echt wat aan hebt. We zijn de studio ingedoken met een mindfulness coach, prenataal yogadocent en ayurvedisch en styling coach. Het zijn e-courses die je kunt downloaden. De rest wijst zich vanzelf. Download ze hier!

The Marketplace
Be kind, dat is wat The Mompany Marketplace je wil meegeven. Lief zijn doe je niet alleen voor jezelf, je lichaam en je baby, maar ook voor de wereld om je heen. Want zwanger zijn wil nog weleens resulteren in spontaan aankoopgedrag. Niet meer echt van deze tijd en hoe zonde is het om na een tijd spullen weg te gooien? Om verspilling tegen te gaan, hebben we The Mompany Marketplace opgezet.

Hét verkoopplatform met – high quality – items op het gebied van kleding, kinderwagens en interieurproducten. Pre-owned en soms nog in de doos of met het kaartje eraan. Een luxe, online boetiek waar jij kunt kopen en verkopen. Op deze manier dragen we allemaal een beetje bij aan een betere wereld. Maak hier je account aan om te verkopen! Kopen kan zonder account.

Giftboxes
Er komt een moment dat je denkt ‘hoe kan ik er nog een beetje mooi bij lopen?’ En: ‘wat mis ik nog op babygebied?’. Ook daar is aan gedacht. Zo hebben we giftboxes gecreëerd voor moeders (in spé) en the little ones, vol prachtige, duurzame producten en merken. Denk aan de fijne apparel van Gray Label. Op beauty gebied bieden we je twee goedgevulde boxes met non-toxic producten van Naïf Care en C.Cosmetics. Een baby is een gift, maar gun jezelf ook vooral iets!

Mommunity
Het moederschap is iets moois. Maar ergens wordt het in de samenleving ook als iets vanzelfsprekends beschouwd. Dat is het niet. Moeder zijn is op mentaal en fysiek vlak keihard werken. Het is baan. En daar is niet altijd waardering voor, want hé, je hebt er toch zelf voor gekozen om moeder te worden? Alle moeders onder ons kunnen beamen dat dit een struggle is in deze tijd waar zeker waardering voor mag komen. Daarom nodigt The Mompany je uit om je aan te sluiten bij de Mommunity: een community voor moeders die eens in de zoveel tijd bij elkaar komen en hun verhaal mogen vertellen, gewoon even met elkaar mogen lachen, praten of huilen én die geïnspireerd willen worden door andere moeders en/of vrouwen. Je hebt netwerkborrels voor de grootste bedrijven en omdat jij CEO van je eigen bedrijf bent (lees letterlijk: je eigen Mompany), hebben wij ook zoiets voor jou en onszelf opgezet. Want jij bent THE MOMB, vergeet dat nooit.

Eigen kledinglijn
The word is out! The Mompany heeft een eigen kledinglijn en het eerste iconische stuk is een t-shirt! Want zodra je moeder bent of wordt, betekent het niet dat je je niet meer hoeft te interesseren voor fashion! Juist wel. Het iconische en simpele statement t-shirt zorgt er gewoon voor dat je er binnen no-time geweldig uitziet.  Ze zijn gemaakt van 100% Katoen en vallen vrij ‘boxy’ en zijn lekker lang. Als je zwanger bent adviseren wij een maatje groter te nemen, maar doordat ze lang zijn, zijn ze dus ook perfect voor zwangere vrouwen! – Shop hem hier.

En? Ik heb niks te veel gezegd toch?
Hou Florine dus goed in de gaten via haar eigen Instagram en die van The Mompany
En zet heel gauw de website in je favorieten!

Foto’s gemaakt door: Marilyn Bartman

No Comments Found

Leave a Reply