What's Hot

Verwen jezelf via Treatwell

  • By
  • 16 maart 2018

Vandaag de dag zijn we allemaal ‘druk’. We zitten met z’n allen in een sneltrein en we stappen er te weinig uit om eens tijd te nemen voor onszelf. Dan heb ik het niet over even op onze telefoon door Instagram scrollen of Netflixen. Nee, echt even ‘me-time’, jezelf verwennen met een behandeling.

Ik geef toe dat ik dit ook zelden doe. Ik pak hoogstens 2x in het jaar een sauna mee, 1 massage van manlief en om de 2 a 3 maanden zit ik in de kappersstoel. Dat is al een heel feestje. Maar toen ik onlangs werd benaderd door ‘Treatwell’ om een behandeling via hun te boeken, werd ik aangenaam verrast. Ik had er nooit eerder van gehoord, een online boekingsplatform op het gebied van beauty, haar en wellness. Voor ieder wat wils, ideaal! Het kwam voor mij op het juiste moment. 6 maanden geleden ben ik bevallen en sindsdien alleen maar op standje ‘full speed’ gestaan. De gedachten om even helemaal niks te doen en mij compleet over te geven, klonk als muziek in de oren!

Nu nog bepalen welke behandeling ik wil, waar en wanneer. Alles staat ontzettend duidelijk aangegeven en elke aangesloten salon word beoordeeld met sterren en reviews. Ik kies voor een massage waarbij mijn gezicht ook word meegenomen, ik vind dit werkelijk waar het meest ontspannende wat er bestaat. Gefriemel aan mijn gezicht. Goed, ik kom uit bij ‘Wellness Oase Oost’ in Amsterdam. Een massagesalon alleen voor vrouwen waarbij persoonlijke aandacht, rust, onthaasten en loslaten centraal staan.

De omschrijving van de salon sloegen de spijkers op zijn kop, want dat is nu net wat ik nodig had. Even alleen de aandacht gevestigd op mijzelf, en mijn lijf. Ik boek een ‘anti-stress massage’ van 90 minuten inclusief een warm water kussen. Onder het mom van “als je het doet, doe je het goed”.

Ik word vriendelijk ontvangen door Sylvia, de eigenaresse. Haar wellness salon vind plaats op de bovenste verdieping en is compleet omgetoverd tot een rustig en heerlijk ruikende ruimte. Het klinkt gek, maar ik kwam boven en ik voelde mij direct ontspannen en relaxed. Sylvia legt eerst goed en duidelijk uit wie zij is, wat zij doet en wat ik kan verwachten. Naast dat ze je masseert, voert ze ook lichte yoga bewegingen uit met de armen en benen. Ook vraagt ze of ik ergens last van heb en of ik  bijvoorbeeld muziek aan wil tijdens de massage. Na de kennismaking krijg ik de tijd om mij om te kleden en op de tafel te gaan liggen. Terwijl ik mijn hoofd op het kussen leg, komt er een heerlijke geur mij tegemoet. Zelfs daar is aan gedacht! Sylvia komt boven, legt een warme handdoek over mij heen, zet de muziek aan en zegt “geniet er van”. Vanaf dat moment is zij verder stil, en dat vind ik persoonlijk heel prettig. Hierdoor kon ik echt compleet tot rust komen.

Tijdens de massage merkte zij een aantal knopen op en behandelde deze even met wat meer zorg. Ze werkt niet met een klok en neemt echt te tijd om je helemaal in de watten te leggen. Gedurende de massage gebruikt zij heerlijke massage olie en lig ik op een warm water kussen waardoor mijn lichaam nog meer ontspant. Ze eindigt met een gezichtsmassage wat mijn favoriet is. Na afloop word er zachtjes op een gong geslagen en weet ik dat de behandeling voorbij is. Sylvia had van te voren al uitgelegd dat ik na de behandeling rustig moest blijven liggen totdat zij weer naar boven kwam. Dit omdat er tijdens de hele behandeling veel met je lichaam gebeurt en je na afloop wat duizelig kan worden.

Terwijl ik lig na te genieten op de massage tafel en haast in slaap val, komt Sylvia naar boven met een kannetje thee en een schaaltje met lekkers. Een vers stukje blondie met goji bessen en een paar druiven. Vervolgens laat ze mij alleen om wederom na te genieten. Het enige wat ik kan denken is, wauw. Wat was dit fijn. Ik moet dit vaker doen. Ik ga dit vaker doen!

Wil jij jezelf nu ook in de watten leggen, gewoon omdat je het verdiend? Of wil je iemand anders verassen? Boek dan nu een behandeling naar keuze via Treatwell en krijg als nieuwe klant tot en met 20 maart 2018,  €7,50 korting op je eerste behandeling bij een minimale besteding van €25,00, met de code: NIEUWEKLANT1. Voor meer info klik hier.

No Comments Found

Leave a Reply