Kids

Twinning is winning

  • By
  • 4 april 2018

Ik heb het nooit onder stoelen of banken geschoven, maar ik vind dat hele ‘twinning’ gebeuren soms een beetje te veel van het goede. Ik vind het gauw poezelig worden of zo’n hepi en hepi verhaal. Kan er niks aan doen.

Begrijp me niet verkeerd, matchy kleurtjes wanneer we met zijn allen op pad gaan vind ik helemaal leuk. Maar een hele outfit compleet hetzelfde als je mini? Ik ben er gewoon niet van. Daarbij komt is dat mijn meiden een heel eigen stijl hebben en ik vrijwel niks meer te zeggen heb. Ik heb gemerkt dat Tyra wel redelijk dezelfde dingen uitkiest welke ik zelf zou uitkiezen, maar Dyem? Die heeft echt een compleet eigen stijl. Wat ik wel goed vind, want ze laat zich echt niks aanpraten en draagt alleen wat zij wilt. Dus al zou ik echt willen twinnen zou ze me echt aankijken van Mam, what the hell ben je aan het doen?

MAAR! Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Het is namelijk niet zo dat ik het helemaal niet leuk vind om te ‘matchen’ met de meiden. Maar het moet wel juist gebeuren. Laat de ‘Twinning is winning’ collectie van Miss Guilty nou precies hetgene uitstralen wat ik dus WEL leuk vind. Het is een collectie voor jou en je mini met items die op elkaar lijken maar niet precies hetzelfde zijn. Items die voor de mama’s classy zijn met een stoere edge en voor de mini’s speels en comfortabel, zoals het moet zijn voor de kids. Want laten we niet vergeten, het zijn ‘nog maar’ kids. Laat ze dat vooral lekker lang blijven. Ik blijf dat ook tegen Dyem zeggen alleen die denkt dat ze al 17 is. Maar goed, dat geheel terzijde. De materialen van de items zijn erg fijn en zacht en je voelt direct dat het van goede kwaliteit is. Voor de mama’s die helemaal niet van matchy items houden, no worries, de website staat vol met andere, geweldige en mooie items. Meer weten over het merk of het gezicht hierachter? Wij hebben de eigenaresse, Charise, al eens eerder geïnterviewd. Lees het hier.

Ik heb me er dus aan gewaagd om iets te shoppen zonder dat Dyem er iets van af wist en het was een succes! Omdat ik het voor haar heb gestyled met een baggy spijkerbroek vond ze het helemaal stoer. Straks als het warmer wordt, een kort shortje en  slippertjes er onder en ze is summer proof! Voor mijzelf heb ik een blouse jurk variant, wat we trouwens veel gaan zien aankomende tijd. Voor nu, super leuk met sneakers om het wat sportiever te houden, maar met het mooie weer knal je er een paar sandaaltjes onder en you’re good to go.

Blouse mini – Shop je hier
Blouse jurk mama – Shop je hier

Foto’s gemaakt door: JustNicole Photography

No Comments Found

Leave a Reply