Daily faye

Vervolg: Gaan we dan echt vloggen?

 • By
 • 17 december 2018

Super leuk natuurlijk dat ik een ‘bommetje’ drop over mogelijk vloggen, maar dan vervolgens er niet op terug komen.. bloed irritant! Dus, gaan we nou vloggen of wat?!

Nadat ik open en bloot mijn twijfels op tafel gooide (in dit artikel) kwam ik al gauw tot de conclusie dat het totaal niet iets is waar ik 1. tijd voor heb en 2. zin in heb. Natuurlijk bepaal je zelf wat op beeld komt, maar ik deel al best veel (tot op zekere hoogte), en ik vind het erg prettig om ook nog een gedeelte voor ons zelf te houden. Daarnaast, met alle respect, maar ik heb zelden tot nooit een vlog voorbij zien komen waar nou echt inhoud in zit. Zij lachen overigens het hardst hoor, want waar ik denk dat ik echt niet zo’n spannend leven heb, verdient een ander zijn brood er mee. Maar nee, dan maar wat minder brood. Waarom dan die twijfel? Ik hoor steeds vaker kreten als “YouTube is de toekomst” of “Bloggen bloed dood” en dat zou dan betekenen dat ik mee moet gaan met mijn tijd, het schrijven moet laten liggen en met mijn poffertjes porem voor een camera mijn kunstje moet doen. Maar weet je? Heb ik helemaal geen zin in. Dus ik blijf mijn ding doen, en ik zie wel waar mijn schip, of in dit geval, platform strandt. En wie weet, wie weet heb ik over een aantal jaar wel een YouTube kanaal, maar dan wel omdat ik het wil en niet omdat ik het gevoel heb dat het moet.

Oh, ik ga binnenkort wel (proberen) filmpjes opnemen met betrekking tot mijn ‘haar routine’. Want hé alles voor jullie! Nou hopelijk blijft het grootste gross wel hangen ondanks géén vlogs. Wél wil ik jullie vragen wat jullie nou met plezier lezen, wat je misschien meer zou willen zien of over zou willen weten. Ben benieuwd!

6 Comments

 • Romana

  Groot gelijk! Vind persoonlijk blogs en dan met name eigenlijk plogs echt 100x leuker als een vlog. Het verliest dan een beetje zijn waarde en het intieme juist ofzo. Ik kan helemaal wegdromen in een verhaal, en dat is met vlogs weer minder

  Reply
  • Faye

   Ja toch wel he! Nou dank je wel voor je feedback! Wens je hele fijne feestdagen toe. X

   Reply
 • Tamtam80

  Helemaal eens met Romana! Precies dat.

  Goeie beslissing hoor 🙂

  Reply
  • Faye

   Dank je wel! x

   Reply
 • Marissa 🌿 lifeofamomaholic.nl

  Ik lees liever een blog dan dat ik een vlog kijk. Maar zo af en toe vind ik het wel leuk. Dan hoeft het nog niet eens ergens over te gaan, maar even meekijken in iemands leven. Al is rond de 20 minuten echt wel de max voor mij. Maar lekker bij bloggen houden als je er (nu) geen zin in hebt. Als je dan wel gaat vloggen gaat het je alleen maar tegen staan. X

  Reply
  • Faye

   Ja zo is het! Ik heb zelf precies hetzelfde. Dank je wel voor je reactie en ik wens je hele fijne feestdagen!

   Reply

Leave a Reply