What's Hot

Wat trek jij aan deze zomer? De leukste badkleding heb ik voor je op een rij gezet!

  • By
  • 1 juli 2019

Afgelopen weken kreeg ik vaak de vraag of ik tips had wat betreft badkleding. Geloof het of niet, ik had er zelf nog niet eens naar gekeken en dat terwijl ik over 1,5 week op vakantie ga. Slim! Dus dank jullie wel voor de reminder. Ik ben gaan zoeken, en heb de (naar mijn idee) leukste badkleding voor je op een rij gezet. 

Badpakken

Ik heb lang getwijfeld voor wat ik zou gaan deze zomer, en ik ga voornamelijk voor een badpak. Het beeld dat je alleen badpakken draagt als je ‘stoffig’ of ‘zwaarder’ bent vind ik zó achterhaald. De modelletjes die je tegenwoordig hebt vind ik soms zelfs sexyer en vrouwelijker dan een bikini! V-hals, lage rug, wikkel, oneshoulder en offshoulder qua model zie je dit seizoen veel. Daarnaast is het veel kleur en lekkere printjes!

Theditstudio €34,95 – Shop hier (ook in andere kleuren)

My Jewellery €39,95 – Shop hier (ook nog in andere kleuren)

Catwalk junkie x Huismuts €59,95 – Shop hier

Shein €13,00 – Shop hier (ook nog in andere kleuren)

Bikini’s

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen 1 bikini heb gekocht. Genoeg gezien dat wel, maar voel me zelf nog niet helemaal comfortabel met mijn lijf, dus ik ben dan wat kieskeuriger en dat maakt de zoektocht net even wat lastiger! Maar hieronder een paar pareltjes zie ik het liefst zo aan zou willen schuiven.

H&M vanaf €14,99 (mix&match) – Shop hier

Theditstudio €34,95 – Shop hier (ook in het zwart)

Hunkemöller vanaf €10,00 – Shop hier

My Jewellery €34,95 – Shop hier

Tips & tricks

Ik kwam deze tegen via Hunkemöller en vond ik zo handig, dus wie weet heb jij er ook wat aan!

Ik hoop dat ik jullie zo een beetje op weg heb geholpen! Mochten jullie nou leuke (en betaalbare) tips hebben, laat ze vooral weten in de reacties, zodat iedereen er wat aan heeft. Sharing is caring!

No Comments Found

Leave a Reply