Kids

What’s in the bag

  • By
  • 15 februari 2018

Je kent toch wel van die filmpjes waarin ze laten zien wat er in een pakketje zit of bijvoorbeeld in een suprise ei. Dyem kan er uren naar kijken. Ik snapte dat nooit zo goed, maar ik betrap mijzelf er wel eens op dat ik doelloos kan lopen kijken naar hoe iemand een ovenschotel maakt of taarten loopt te bakken. Wat is dat toch? Misschien omdat het hypnotiserend werkt en rustgevend, of toch gewoon de nieuwsgierigheid naar het eindresultaat?

Goed, ik ga vandaag niet bakken en ik pak ook zeker geen suprise ei uit (hoewel ik dat best zou willen), maar open maar mooi wel even de luiertas van Maez. Oeh, ‘spannonddd’. Moet jij eens opletten wat ik er allemaal uithaal. Nee, alle gekheid op een stokkie. Ik weet dat ik bij Dyem werkelijk waar een hutkoffer mee zeulde, want he, je weet maar nooit. Nu ben ik daar veel relaxter in. Maar er zijn uiteraard standaard dingen die ik gewoon mee MOET nemen. Misschien heb je er wat aan, misschien ook wel helemaal niet en ben je gewoon lekker nieuwsgierig. Mag allemaal. Ik oordeel niet ;-).

De luiertas is van ‘All-time favourites’, en werkelijk waar een heerlijk ding. Hij is niet te groot, van zichzelf erg licht en heeft zat vakken. Vakken voor de fles, voeding, luiers, speentjes, kleding, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een vakje voor. Het meest handige vind ik nog wel de twee riempjes aan beide kanten waarmee je de tas aan je wagen kunt hangen. Dit voorkomt van die taferelen dat je met je knieën tegen die tas aan loopt te bonken. Niet geheel onbelangrijk. Knieën ansicht verdienen al geen lintje, laten we ze niet nog lelijker maken als dat niet nodig is. Dus tot zover, het uiterlijk!

Wat gaat altijd mee?
– Fles
Niet geheel onbelangrijk vind ik. Ik gebruik de Dr. Brown flessen.
– Voeding
Ik gebruik de bakjes van Hema, prima! Ik neem sowieso altijd 1 extra voeding mee, want stel je voor je laat er eentje vallen.
– Thermosfles
Ik vul deze fles altijd met gekookt water. De fles is van Corkcicle en het water blijft zo’n 12 uur lang warm. Ik vind het erg fijn om te weten dat ik elk moment gewoon een flesje kan maken, wederom in het kader van “you never know”. Een koud flesje water kan je overal wel krijgen om bijvoorbeeld een beetje te mixen.
– Luierenvelopje
Het luierenvelopje is van Koeka en heb ik al sinds Dyem. Daar in zit de billencrème van Nivea, welke vrij dik en stug is maar erg goed werkt tegen het rode huidje. Verder gebruik ik de luiers en luiersdoekjes van Lilly Doo. Ik ben groot fan van Lilly Doo. Hun producten zijn onder andere vrij van parfum, parabenen en PEG-emulgatoren en de babydoekjes bestaan bijvoorbeeld uit 99% water, biologische amandelolie en is 100% biologisch afbreekbaar. Naast dit alles hebben de luiers een super leuk design en zijn ze erg fijn in gebruik.
– Speen
Van de Hema! Ik heb werkelijk waar, elke speen in huis gehaald en geen een pakte ze. Toen ik de kinderkamers aan het opruimen was kwam ik deze speen tegen, want deze gaven wij aan de meisjes bij het vertellen dat zij een broertje of zusje kregen. Ik denk, ik probeer het ‘effe’, en ja hoor, alleen deze pakt ze!
– Kleding
Een schoon kledingsetje en altijd 2 rompers. Die van ons wilt nog wel eens goed doorlekken. Ook een extra paar sokjes voor als ze die leuk in een poepluier trapt.
– Multidoek
Ik kan niet zonder deze dingen. Ik heb ze in alle kleuren en maten, maar favoriet zijn de doeken van Upstream. Ik heb ze werkelijk nog nooit zo zacht gevoeld. Design is ook heerlijk, ik hou er van! Maar goed ik gebruik deze voor zo veel dingen. Ene keer als dekentje, andere keer als ze een beetje heeft gespuugd. Alleskunner is het.
– ‘Ducky en Doekie’
Als Maez ergens gaat slapen, of dat nu in een bedje is, wagen of maxi cosi, leg ik altijd een hydrofiele doek bij haar hoofdje aan de ene kant en haar ‘Ducky’ aan de andere kant. Heeft de geur van ons huis en dus vertrouwd en ze vind het lekker om haar snoetje er in te wrijven. ‘Ducky’ is van haar zusje geweest en die heeft hem bij de geboorte aan haar gegeven. Hydrofiele doek is of van Upstream of Hema.
– Speeltje
Kijk en dit was dus het spannende gedeelte, een speeltje en jawel een vlinder. Maar in dit geval gewoon een vlinder van ‘Playgro’ en geheel kindvriendelijk.

Sinds kort eet Maez ook een fruithap en een groentehap dus die zullen er dan nog bij komen. Ik probeer zo veel mogelijk zelf vers te maken en voor uit te koken, maar als dit niet altijd lukt haal ik iets lekkers van Ella’s Kitchen. Maar dat was de inhoud tot zover. Ik ben wel benieuwd of jullie inhoud enigszins overeenkomt of totaal niet. Laat het mij weten!

Ik heb nog wel iets leuks voor jullie. Want in samenwerking met ‘All-time favourite’ mag ik jullie 10% korting geven op alle ‘mommy bags’ met de code: FAYE10. De code is geldig t/m 28 februari. Klik hier voor de collectie.

Hier zie je hoe super handig hij hangt aan onze wagen. Ideaal. Onze wagen is overigens een Stokke ‘Scoot Black’. Mega fijn ding wel. Maar dat is weer een ander onderwerp.

No Comments Found

Leave a Reply