Geen categorie

3 x Date night spots

  • By
  • 9 december 2017

Als je ergens goed hebt gegeten, ga je er gauw nog een keer heen. Ik bedoel never change a winning steak! Maar het kan dan ook een gewoonte worden en misschien zelfs wel wat aan de saaie kant. En zeg nu zelf, een ‘date night’ moet alles behalve gewoon en saai zijn. To my opinion.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat wij ook gauw neigen naar hetzelfde plekje (Carbon Amsterdam), puur omdat we weten dat het goed is en misschien ook wel gemakzucht. Neemt niet weg dat mijn telefoon vol staat met ‘go to’ adresjes. Misschien leuk als ik mijn top 3 deel met jullie!

Morgan & Mees Amsterdam

Een adresje waar je kunt lunchen, borrelen, dineren en logeren. De kaart laat je kwijlen en dan hebben we het nog niet eens over het interieur. Dus wil je all the way gaan op je date night, dan zeg ik boeken! Deze hotspot ligt op kruipafstand van de Jordaan dus aan gezelligheid geen gebrek.
Locatie:  2e Hugo de Grootstraat 2, Amsterdam | Telefoonnummer: | Website: https://morganandmees.com/

Vuurtoreneiland

Dit plekje staat al for ever op mijn lijstje en ik baal dat ik er nog steeds niet ben geweest. Romantischer dan dit wordt het gewoon niet. Alleen hier dineer je niet zomaar. De plekken zijn direct uitverkocht en je moet er dus ruim op tijd bij zijn.  Eten bij Vuurtoreneiland is geen gewone ‘date night’ maar meer een avontuurlijke minivakantie. De eilandervaring begint bij het Lloyd Hotel waar je met het historische ‘IJveer XIII’ over het IJ naar Vuurtoreneiland wordt gevaren. De boottocht heen en terug, inclusief diner duurt ongeveer 5 uur. Je bent dus wel eventjes zoet. Naast eten heb je ook nog genoeg tijd om het gebied er om heen te verkennen. Dit noem ik een nou een ‘date night goal’. Schat we zijn bijna 10 jaar bij elkaar….#hint
Locatie: Markermeer, Durgerdam | Telefoonnummer: 020 – 362 16 64 | Website: http://vuurtoreneiland.nl/

Mama Kelly Amsterdam

Last but not least, en ik hoef denk ik niet uit te leggen waarom toch? Al is het om alleen maar even een ‘instagram waardige’ foto te maken. (Grapje!) Nu nog mijn man zo ver krijgen, die zal namelijk denken dat we in het huis van barbie zijn beland. Maar ik heb daar wat op gevonden. Ik maak hem gewoon lekker met het feit dat ze die heerlijke kip en kreeft serveren waar ze zo bekend om staan, en dat hij als toetje met zijn barbie mag spelen. Win-win.
Locatie: Olympisch Stadion 35, Amsterdam | Telefoonnummer: 020 – 225 26 84 | Website: www.mama-kelly.nl

Hebben jullie nog speciale en unieke plekjes welke echt de moeite waard zijn? Kom maar door! Ben benieuwd.

 

No Comments Found

Leave a Reply