Dilemma Dinsdag

Aïrto Edmundo

  • By
  • 23 januari 2018
Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander. Deze week moet iemand er aan geloven waar ik stiekem al jaren fan van ben. Jullie kennen hem nu misschien van ‘The Voice’ maar ik ken hem van zijn geweldige covers op YouTube. Ik heb het over Aïrto!

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen? 
Ik ben Aïrto, 32 jaar, ben papa van een prachtig meisje van 3,5 en we wonen met z’n drietjes in Zwolle. Naast muziek maak ik graag koffie, zowel voor mezelf als anderen en ben altijd in voor een goed gesprek.

Altijd schreeuwen of altijd fluisteren?
Altijd fluisteren, omdat je ook in fluisteren nog wat emotie kwijt kan. Daarnaast lijkt het me niet prettig voor mijn stem om de hele tijd te moeten schreeuwen.

Tijdens een feestje altijd onder de tafel moeten zitten of 24/7 ladder zat zijn?
Onder de tafel zitten, ik heb mijn wildste dagen wel gehad, daarnaast is dronken zijn leuk, op z’n tijd, maar altijd..no thanks!

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven? 
Raymond, een vriend van me. Is goed in het behouden van geheimen en die zou zonder twijfel gelijk op m’n stoep staan, of in het bos, of waar dan ook.

Yoghurt niesen of olijfolie zweten?
Yoghurt niesen, kijk dan wel enorm op tegen hooikoortsseizoen, maar so be it. En is de yoghurt dan schoon en eetbaar? Anders heeft het nog een functie ook, maak ik mijn vriendin er nog blij mee.

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op? 
Onmogelijke vraag, dan denk ik mijn vader, omdat hij de oudste is. Haha!

Dag of nacht? 
Nacht, veruit de meest productieve tijd voor mij als muzikant. Dag staat zo in het teken van werken. Niet dat ik anti-werken ben, maar wel anti-sleur.

Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur
Ik zou kiezen voor lachen, als je wekker elk uur gaat dan krijg je namelijk hele dikke wallen, dan kan je er net zo goed iets moois van maken en genieten. Ik hou wel enorm van slapen ook, zeker als je een kind hebt begrijp je pas hoe lekker slapen is.

Kunnen vliegen of met dieren kunnen praten? 
Vliegen, ik zou overal en nergens heen gaan. De wereld een keer bekijken van boven, maar ook zonder nadenken lekker naar eilandjes toe gaan.

Last but not least.. Nooit meer je favoriete standje of nooit meer je favoriete gerecht 
Nooit meer m’n favoriete standje, er is nog veel te veel om te proberen, dus als je dan op een nieuw favoriete standje stuit, kan je heen en weer tussen je huidige en vorige favoriet, theoretisch gezien kan je maar 1 echte favoriet hebben.

No Comments Found

Leave a Reply