What's Hot

Kids fashion : Ammehoela Kids

  • By
  • 6 juli 2018

Ik vind het zaligmakend als ik een leuk, mooi en bijzonder winkeltje of merkje heb ontdekt. En achter dit alles zit vaak ook een uniek verhaal. En omdat ik de slechtste niet ben, deel ik zo nu en dan een pareltje..

Meiden, vertel! Hoe is jullie ‘kindje’ tot stand gekomen?
Het idee van een eigen kinderkledingmerk is geboren toen de jongens van Anouk klein waren, zo’n 4 jaar geleden. Als ontwerper en inkoper van merken – retail bedrijven droomden wij altijd al van een eigen unisex, organic kids brand. Al gauw wisten wij dat Ammehoela kwam te staan voor een relaxte ‘vibe’ met handgemaakte prints en comfortabele items voor baby’s en kids.

Ruim 2,5 jaar geleden heeft Anouk, Sabine benaderd met haar idee. In Sabine zag Anouk de perfecte partner qua gevoel voor mode, kennis en passie. En gelukkig was het gevoel wederzijds. Van collega’s tot zakenpartners & vriendinnen!

Maar volgens mij gaan jullie hartstikke lekker of niet?
Het gaat goed met Ammehoela. De afgelopen twee start jaren waren heel intensief. We zijn nog steeds ontzettend blij met de keuze om onze banen op te zeggen en voor Ammehoela te gaan. Ondernemerschap kriebelde altijd al; risico’s nemen, eigen tijd indelen en eigen keuzes maken, het bevalt ons goed. Mede door de hulp / expertise die wij van alle kanten kregen, van bloggers t/m leveranciers, hebben we onze kennis en succes vergroot. We hebben het afgelopen jaar een groei meegemaakt en ontzettend veel stappen gemaakt qua professionalisering, structuur en werkwijzen.

Wat maakt Ammehoela anders dan anders?
Wij ontwerpen alleen items waar we zelf achter staan en waar wij zelf vrolijk van worden. Ammehoela staat voor uitgesproken kleuren, kwaliteit, prints en statements. Onze liefde voor 90’s fashion, muziek en kunst komen terug in alle items. Daarnaast moeten de kids, kids blijven, geen façade (Stop Frontin’) gewoon doen waar jij je lekker bij voelt. De pasvormen zijn relaxed en comfortabel en onze look is uitgesproken.

Door onze achtergrond in de mode experimenteren wij in diverse (technische) kwaliteiten en print technieken welke kenmerkend zijn voor Ammehoela. Een ongekend succes afgelopen winter was de Storm Parka jacket, technische details en heerlijke stoffen in te gekke kleuren zorgen ervoor dat deze de winkels uitvlogen waardoor wij repeat op repeat binnen kregen.

Alle prints zijn met de hand getekend en uniek voor Ammehoela geproduceerd. Wij gebruiken zo veel mogelijk organic fabrics en wij werken uitsluitend met gecertificeerde fabrieken, waardoor wij weten dat de medewerkers onder goede condities werken voor onze leveranciers.

Ik ben sowieso al groot fan! Maar voor de mensen die onder een steen hebben gelegen, waar kunnen we shoppen?
Op dit moment hebben we rond de 35 verkooppunten. In Nederland willen we uniek blijven en zijn we vooral op zoek naar winkels die echt bij ons passen in het midden- hoog segment. We zien binnen Nederland nog veel potentie, er zijn enorm veel gave winkels waar wij Ammehoela graag terug zien. Al onze verkooppunten vind je terug op onze website, waar jullie uiteraard ook onze collectie kunt shoppen!

Verrassing
Speciaal voor de lezers van Faye biedt Ammehoela een korting van 20% aan op al het swimwear, hello summer! Gebruik code: FAYE20 (geldig tot en met: 15 juli 2018). Let op: er zit momenteel al 30% korting op het swimwear, en de 20% komt daar nog eens boven op!

 

No Comments Found

Leave a Reply