What's Hot

Fashion: Custom Jackets by BACK Studios

  • By
  • 3 april 2018

Voor diegene die het nog niet weten, ik ben groot fan van gepersonaliseerde dingen. Van sieraden, tassen, speelgoed tot aan posters, kaarten en kleding. Oftewel, de hele ‘shabam’. Maar wel subtiel, niet te veel poespas en al helemaal niet te kitch. Verder heb ik totaal geen eisen, ben ik vrij makkelijk (vraag maar aan mijn man) en ben ik zeker de beroerdste niet om wederom een leuk ‘adresje’ met jullie te delen.

Jullie kennen die fijne plaatjes op Pinterest toch wel, van die stoere bruidjes met ‘custom’ leren jasjes aan over hun trouwjurk? Of van die mega hippe jasjes met de meest geweldige teksten die je hele outfit een oppepper geven. Niet te doen toch? Dat wil je toch? Goed, ik wil het in ieder geval wel. En hoewel ik vrij creatief ben, zie ik mijzelf nou niet echt mijn leren jasje onder ‘kladderen’. Dus toen ik in gesprek kwam met Pascalle en Michelle, de oprichters van BACK Studios en tevens zusjes, kon mijn geluk niet op.

Deze zusjes hebben hun liefde voor mode weten om te zetten in een heel vet idee, namelijk leren jasjes customizen naar jouw eigen wensen. Het leuke is, is dat je je eigen leren jasje kan toesturen welke misschien al jaren in de kast stof ligt te vangen en dus wel een make-over kan gebruiken. Mocht je nou geen jasje hebben, is de mogelijkheid er ook om een jasje via hun aan te schaffen. Ik heb voor de laatste optie gekozen.

Maar welke tekst wordt het dan he? Ik wilde geen afgezaagde tekst, geen standaard tekst, iets stoers, niet te soft, misschien wel met een achterliggende gedachten, of iets dubbelzinnigs? Ik wilde indirect iets met mijn achternaam, Bóné, alleen dan weer niet met de streepjes er boven want dat vond ik weer net iets te veel poespas. Zoals ik al zij, ik ben totaal niet moeilijk hoor. Nou, na wat quotes te hebben opgezocht op Pinterest, evenals inspiratie plaatjes, was ik er uit..

Vet geworden toch? Nou goed, ik werd er in ieder geval mega wild van, en dit jasje gaat sowieso mee naar elk festival, dat snap je! Heb jij nou ook een jasje in de kast hangen die wel een opknap beurt kan gebruiken of een jasje waarvan je een echte eye catcher wilt maken? Dan heb ik goed nieuws! Met de code: Faye15 geven de lieve zusjes Pascalle en Michelle van BACK Studios jullie maar liefst 15% korting op het beschrijven van jouw eigen jasje. De code is geldig t/m 17 april 2018. Waar wacht je nog op?

Custom hier je eigen jasje

Foto’s gemaakt door: JustNicole Photography

No Comments Found

Leave a Reply