Daily faye

Daily make-up routine

  • By
  • 29 mei 2018

Laat ik beginnen met dat ik mijn eigen make-up niet heel spannend vind. Maar ik krijg dagelijks de vraag waar ik mijn make-up haal en wat ik nu allemaal precies gebruik. Om deze reden heb ik er een artikeltje van gemaakt, dus niet omdat ik de next ‘Nikki Tutorial’ wil worden. Zou ik overigens wel heel vet vinden als ik dat zou kunnen, maar dat is weer een ander verhaal. Ik had het natuurlijk allemaal kunnen filmen, maar daar ben ik al helemaal geen ster in. Dus jullie moeten het doen met tig foto’s en een lap tekst.

Waarschuwing: De onderstaande foto’s kunnen als schokkend ervaren worden. Filter is niet toegepast.

Nou… Zeg nou zelf? Een echte ‘natural beauty’ niet waar? Haha, not! Maar goed, dit is dus het ‘geheim’ achter mijn maskertje. Geen dure of chique bedoening, maar it works for me.. voorlopig, want de producten zijn vaak roulerende. Good to know, het masker aanbrengen duurt ongeveer zolang als dat mijn treinreis duurt naar Amsterdam Centraal, +/- 15 min. Dus hiermee is de vraag “Wanneer heb je daar tijd voor?” ook meteen beantwoord. Ik doe mijn make-up 90% van de tijd altijd onderweg.  Doe er mee wat je wilt. Hieronder foto’s van de producten.

Nou ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad, zoals je merkt ben ik niet helemaal thuis op dit vlak. O, voor dat ik het vergeet, als ik foundation gebruik, gebruik ik een van Rituals (zie foto). De kleur heb ik mij laten adviseren door een van de dames van Rituals, dus dat adviseer ik jou ook. Ik ben sowieso van mening dat je kleurnummers nooit klakkeloos moet overnemen maar zelf een beetje moet ondervinden en er mee moet spelen. Je komt vanzelf jou kleuren tegen. Zo, dat was hem voor vandaag. Het was mij een waar genoegen!

Dit artikel is overigens 0,0 gesponsord.

No Comments Found

Leave a Reply